Julbordskryssa - kombinera nytta med nöje

Julbordskryssa - kombinera nytta med nöje

Affärsresor & Konferens

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att titta på företagets julbordsaktiviteter. Att vara ute i god tid ökar chansen att alla som just ditt företag vill få med verkligen kan. Ett bra sätt att ta med kollegor eller kunder för att äta gott och roa sig ordentligt i kombination med bra möten är att göra det på Östersjön.

Läs mer
4 tips som skyddar ditt företagsnamn på nätet

4 tips som skyddar ditt företagsnamn på nätet

Näringsliv

Funderar du på att starta företag? Ett av de allra första stegen i uppstartsprocessen är att skydda ditt företagsnamn genom att registrera det hos Bolagsverket. Eftersom det idag är en självklarhet för företagare att finnas på nätet är det minst lika viktigt att du skyddar ditt företagsnamn även online. Det gör du genom att registrera det som ett domännamn.

Läs mer
Franchisetagare inom hälsa i Spanien

Franchisetagare inom hälsa i Spanien

Franchise

Brinner du för hälsa och har vilja att driva egen verksamhet i ett behagligt klimat finns det för rätt person en god möjlighet att förverkliga drömmen. CanariaHome har sitt säte på Gran Canaria och söker just nu engagerade ledare med starkt kommersiellt intresse som vill driva egen hemservice.

Läs mer
24 finalister i svensk startup-tävling

24 finalister i svensk startup-tävling

Näringsliv

I den nationella entreprenörstävlingen The Serendipity Challenge koras både Sveriges främsta startup- liksom tillväxtbolag. Av de många inkomna bidragen har 24 valts ut till finalen den 23-24 juni under entreprenörsveckan i Båstad.

Läs mer
E-handelskit för nystartade e-handlare

E-handelskit för nystartade e-handlare

IT & Media

För en e-handlare som precis fått upp sin webshop är det många saker som ska gå enligt plan för att webshopen ska bli lönsam. En viktig del i lönsamheten är således emballaget som produkterna packas i och skickas vidare med. Fel emballage kan innebära skadade varor och skadat förtroende - vilket i båda fall kan vara förödande för en nystartad e-handlare.

Läs mer
Ny svensk dejtingapp toppar listorna

Ny svensk dejtingapp toppar listorna

IT & Media

7heaven är en helt ny typ av dejtingapp där bilderna som laddas upp måste vara äkta och tagna i nutid, det vill säga inom de senaste sex timmarna. Lanseringen av appen fick en revolutionerande start, och på bara 5 dagar gick 7heaven om populära gratisappar som Badoo, Match.com och Zoosk.

Läs mer Fler artiklar >>
Enkel registrering helt gratis Sidan för entreprenörer som ska
starta eget eller som driver eget

Bli medlem

Forum - senaste inlägg:

Företagstorget - senaste annonser:

Affärsängel med hjärta! 2015-09-27 22:54
Varor till webbitik 2015-10-05 12:00
Riskkapital/delägare sökes... 2015-10-05 15:39
finansiär/delägare/riskkapit... 2014-08-06 11:44
Lönekonsult 2015-08-03 12:11
Lo-Go.se - Logotyp 590:- 2015-07-01 19:26
Bokförings- /... 2015-08-08 17:33
ekonom sökes 2015-06-26 21:35
Användarvänliga hemsidor 2012-09-28 17:57
Gratis marknadsföring 2015-06-03 13:31
ITXPRESS|sthlm Webbyrå... 2015-05-05 03:55

Senaste aktiva användare:

Joan Ljungh

Namn:

Joan Ljungh

Visa profil
Alton Labarge

Namn:

Alton Labarge

Visa profil
Devon Tsasie

Namn:

Devon Tsasie

Visa profil
Hektor Budny

Namn:

Hektor Budny

Visa profil
dear jack

Namn:

dear jack

Visa profil
Susanne Ek

Namn:

Susanne Ek

Visa profil
Sheilah Allaman

Namn:

Sheilah Allaman

Visa profil
Robin Palmgren

Namn:

Robin Palmgren

Visa profil
Aurelio Maita

Namn:

Aurelio Maita

Visa profil
Dirk Shamburg

Namn:

Dirk Shamburg

Visa profil