Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Väletablerad Webbshop söker Partner

Inlägg 1 av 1

2012-05-28, kl 22:12

Neo

Neo

Inlägg: 4

Väletablerad Webbshop söker Partner

Hej,

jag bedriver en väletablerad och certifierad webbshop för mode sedan 2008. Vi arbetar med import och försäljning av kläder & accessoarer för damer.

Vi har haft tusentals nöjda kunder genom åren och nya kunder ansluter sig varje dag. Vi ligger mycket bra till hos sökmotorerna och har topplacering på många önskvärda sökord.

Mycket tid & pengar har lagts ner för att få företaget där det står idag, Men det behövs en liten knuff för att nå toppen.

Företaget omsätter c:a 1 Mkr/år. Har varit uppe i 1,5!

Söker nu en driven & duktig affärspartner som är villig att investera både tid och pengar för att lyfta företaget till nästa nivå.

Du bor helst i Stockholm och har tidigare erfarenhet av försäljning och marknadsföring via internet. Du ska ha goda kunskaper inom marknadsföring via sociala medier såsom facebook. Vi har redan flera tusen fans på facebook och tusentals prenumeranter på våra nyhetsbrev. Du ska även kunna uttala dig väl både i tal och skrift. Meriterande om du behärskar andra nordiska språk, men absolut inget krav.

Det är mycket meriterande om du även är kunnig inom fotografering (glamour fotografi) och PS. Vi har modellerna men behöver en duktig fotograf!

Har du vad som krävs? Tveka inte att höra av dig nu!
Skicka ett PM och berätta lite om dig själv. Lämna dina kontaktuppgifter, så återkommer jag till dig snarast.

Med vänliga hälsningar,
Neo G.

Svara Svara med citat