Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

App och Web kreatör sökes

Inlägg 1 av 1

2014-04-20, kl 10:03

Dörröppnaren

Dörröppnaren

Inlägg: 2

App och Web kreatör sökes

Hej
min styrka är att vara idéspruta och se möjligheter i det mesta. Har också goda kunskaper inom förhandling, juridik, affärsmanaskap etc. Sedan upphör specialistkunskaperna och någon annan måste ta vid. I detta fall söker jag någon som kan bygga appar och websidor med game-inriktning. Har 2 olika ideér som ej finns på marknaden. En bygger på community och en på spel.

För spelidén så tror jag på att den endast kan generera inkomster via annonser alt. medlemskap. Den torde hjälpa miljontals bettingspelare världen över. Relativt simpel men rörlig grafik, som ex. http://spel999.se/spel/64544/n2o_rush
eller den här: http://www.gamerfish.com/survival/kamikaze-race/

Det gör givetvis inget om den kan bli än snyggare grafik men dessa ex. är ett minimum av vad det måste se ut. Till denna idé krävs det förmodligen någon som kan hantera parameterstyrning, t.ex. att kunna förändra utvecklingen av spelet genom att sätta olika styrkor/svagheter på en deltagare i spelet.

För communityn gäller ungefär densamma, det utspelas bara i en annan miljö. Dock bör den som deltar i spelet kunna vara online och kunna spela mot andra bekanta.

Jag ser detta som ett gemensamt projekt där alla får en lika del men det beror givetvis på hur mycket var och en kan bidra med. Någon ekonomisk utväxling blir det inte förrän produkten finns framme. Avtal skrivs på förhand. Hör av dig om du är intresserad eller om du känner någon som kan tänkas passa in på beskrivningen.

Svara Svara med citat