Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Återförsäljare sökes till smart kaffe-koncept

Inlägg 1 av 2

2016-04-05, kl 00:37

cognac

cognac

Inlägg: 7

Återförsäljare sökes till smart kaffe-koncept

Vi är ett världsledande företag som har en fantastisk framgång med vårt koncept i över 51 länder och fler är på gång. Vår vision är att ha 1% av marknadsdelarna inom en 3 års period i varje land som vi etablerar oss i. Nu är det dags för Sverige och Skandinanavien. Sedan vår start år 2008 har vi redan omsätt mer än 1 miljard US dollar.

Vi söker därför drivna entreprenörer som vill bli våra nya samarbetspartner i Sverige med ett nytt unikt och framgångsrikt koncept och arbeta med hälsosammare drycker såsom kaffe, espresso,te, choklad mm.

Just nu söker vi entreprenörer i hela Sverige. Det är även intressant med Köpenhamn och Oslo. Som entreprenör driver du och utvecklar din egen verksamhet. Din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling.

Kort fakta om kaffe:
I Världen över dricks det över 2 miljarder kaffekoppar om dagen. Mer än 80% av världsbefolkningen dricker kaffe och te. Kaffe är den dryck som det dricks mest i världen efter vatten. Sverige och Finland är de 2 länder som konsumerar mest kaffe i hela världen.

Vi hjälper dig som egen entreprenör att både komma igång och utvecklas. Du får grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning i vårt koncept och i branschen. Vi erbjuder även ledarskapsutbildningar mm.

Som Egen entreprenör får du tillgång till vårt affärssystem,
* Hemsida samt en egen webbshop (där företaget distribuerar produkterna åt dina kunder)
* Stöd och hjälp i marknadsföring genom teamwork. Som egen entreprenör kommer du igång med din verksamhet från dag ett och tjänar pengar från dag ett!! Du tjänar mellan 50-500% på produkterna och har även möjlighet få betalt på fler sätt.

Du ska vara beredd att framförallt satsa tid och engagemang för att utveckla din business och ett mindre startkapital för få tillgång till affärskonceptet, marknadsföringshjälp, hemsida/webbshop mm (inga andra avgifter el dyl tillkommer)

Vi vill att du brinner för vår affärsidé och vision och vill vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå gemensam framgång Du är en målmedveten person som tycker om att hjälpa andra och är lösningsfokuserad.

Är du både intresserad och beredd att satsa på dig själv så tveka inte att anmäla ditt intresse.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2016-07-09, kl 19:22

Valdet

Valdet

Inlägg: 11

Hej!

Det verkar intressant. Kan ni berätta mer?

vill vara min egen Chef helt enkelt!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat