Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Affärs ide

Inlägg 1 av 1

2017-09-19, kl 04:37

damirdobrinic

damirdobrinic

Inlägg: 3

Affärs ide

Hej jag söker en Partner Kompanjon som är villig med mig att vara och utveckla en APP som jag kan ej tala här om eller Almi Invest lån liknande finansiering . Investering är cca 600.000 SEK kanske mindre . Affärs ide är för hela EU men start i Sverige de e så enkel ide som går att utveckla på 3 månader men inom 3 år kan vara miliarder värt .
Jag har jobbat inom supply chain 9 år och har erfarenhet den här iden är 110% framgångsrik .
Den projekt kan ändra arbetsmarknaden i sverige så fort ...att bemaning och rekriteyng företag kommer inte ha något o göra . Jag kan verklingen inte tala om iden jag söker en seriös finansier som är viktigt att ha finnans .
Efter undersökning Jag kan säga att i EU i värden finns ej liknande företag som vi tillsamans kommer utveckla de tar 3 månader och gå ut på marknaden med hårt arbete 2017- början 2018 .
Jag kan säga att efter undersökningen och swot analis ,att företag och arbetssökande är tröta på rekrytering och bemaning och arbetsförmedlingen vi har så stor grej att de finaste är att i bakgrunden är den 90% klar Affärs ide . Men änu bätre är att arbetsförmedlingen eller vilket land som helst i eu kommer minska arbetssökande osv ... de här är framtiden många länder i EU kommer ha bidrag av vårt APP .

Det här Affärs ide är liknande när youtube kom ut :)
De finns ej bätre investering än den här som jag har sen app och IT industri har börjat alla APP just nu är inte märk värda som var APP
Hör av dig du som vill vara den första i EU företag som är garanterat så snabb växt redan första 6 månader .
Om de finns intresse för möjlighet att investera i min ide då kan vi skriva sekretess avtal och jag kan presentera iden efter vi skrivit på avtal.
Ring mig 0760331731 inga mail tack .
MVH Danne

Svara Svara med citat