Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

approach för eventuellt samarbete / avtal

Inlägg 1 av 1

2018-11-14, kl 20:29

hasseheden

hasseheden

Inlägg: 1

approach för eventuellt samarbete / avtal

Hej.

Ska försöka att inte göra detta inlägg allt för komplicerat.

Det finns ett avtal vårat företag är väldigt mån om att få tillgång till som tre juristfirmor i våran region sitter på, dem har upphandlingen för detta via statlig organisation sen disponerar dem ut delar av avtalet som dem själva inte gör på eventuella samarbetspartners inom länet.

Vi har mejlat med dessa juristfirmor även haft telefonkontakt presenterat oss skickat sammanställningar på våra tjänster, dem är intresserad i deras skrift vissa gånger tills att det är helt svalt från deras sida.

Vi kan erbjuda dem en lägre kostnad på tjänsten ( MKT lägre ) samt utföra ett bättre arbete jämt emot våran konkurrent som dem i dagsläget använder. Problemet är väl att tjänsten vi skulle utföra om dem valde oss är något som faktureras till en statlig organisation dvs inte juristernas kostnader eller pengar så varför ska dem bemöda sig ? Dem har iofs även privata kunder som kan nyttja våra tjänster billigare än konkurenten dem nyttjar det lär väl ändå om något slå lite ?

Intresserad av tips / inputs för att approacha dem på ett snyggt sätt och få deras uppmärksamhet att verkligen tänka till och träffas.

Villig att gå hyfsat långt för att få detta avtal så alla intressanta ider och tips mottages.

Funderat på att skicka ut julkorgar nu när det närmar sig med kort för " hoppas på eventuellt framtida samarbete etc " allt för att få dem att tänka till och ta en sekund.

Åter igen alla svar uppskattas.

Svara Svara med citat