Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Uppfinningar & Patent

Bli rik på handel med binära optioner

Inlägg 1 av 1

2014-10-24, kl 21:53

jensa

jensa

Inlägg: 3

Bli rik på handel med binära optioner

Har hört flera som säger att dom börjat tjäna pengar på att handla med binära optioner. Är det någon som har erfarenhet av det eller som arbetar med detta?

Det jag har fått höra är att det är likt aktiehandel men man spår hur en aktie rör sig upp eller ner under en viss tid. Det går tydligen att göra en ganska stor vinst under en kort tid men jag funderar på om det verkligen är så?

Jag blev tipsad att läsa lite recensioner på binäraoptioneronline.se för att förstå mer. Det verkar finnas en del olika hemsidor och företag som kallas mäklare och som erbjuder dessa tjänster. Jag har precis registrerat mig och håller på att läsa lite mer men det verkar onekligen som ett intressant och nytt sätt att tjäna pengar på snabbt. Men min fundering är om någon här har erfarenhet eller arbetar med det här och kan berätta mer?

Klart man kan förlora pengar också har jag förstått men jag tycker det kan verkar som ett bra alternativ det här istället för att till exempel spela på casinos eller oddset eller andra spel på internet, där det också finns en chans att man vinner mycket pengar.

Svara Svara med citat