Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

BOENDE - FÖR - ALLA : Investerare sökes

Inlägg 1 av 1

2015-10-22, kl 22:42

stjerngren

stjerngren

Inlägg: 3

BOENDE - FÖR - ALLA : Investerare sökes

Boende - För - Alla

Vi är en företagsgrupp som under en längre tid bearbetat både kommuner och privatpersoner gällande våra modulhus. Attefallshus standard eller Attefallshus med loft.
Vi har lång erfarenhet av produktion inom nybyggnationer- och tillbyggnader. Vi driver också ett IVO-hem för ensam kommande barn.

Vår erfarenhet från ovan nämnda har gett oss god inblick i vad marknaden behöver samt efterfrågar.
Vi har i nuläget flera kommuner i Sverige som vill både köpa och hyra våra bostäder. Kommunerna är i akut läge gällande asylboenden. Våra "modulhus" kan byggas i hop i längor. Första beställningarna som väntar på bekräftelse är på 350 st hus, avser både asylboenden och fjällstugor.

Det är en stor initial kostnad vid starten av produktionen, därav att vi söker investerare akut. Vi har 1000 aktier, och av dessa säljer vi nu 900 aktier i poster om 10 aktier per investerare. Kostnad 12.000 sek per aktie, en investeringspost kostar 120.000 sek (10 aktier x 12.000 sek). För investering av mindre antal aktier - kontakta oss för närmare diskussion.
Med aktuella förfrågningar och dagsaktuella beställningar så kommer vi minst omsätta 50 milj under första 12 månaderna. Trycket är väldigt högt på dessa hus både från kommuner och privatpersoner.

Våra utpriser till kunder liggar ca 30% under övriga konkurrenter på marknade, men fortfarande med goda marginaler. Allt tack vare vår erfarenhet och kontakter inom hela EU.
Vi garanterar minst en avkastning på 14%, efter första 12 månaderna. Många kommuner hyr hellre än köper. Vinst genereras omgående, både på hyror och försäljning.

Vi kommer att ha investeringsfönstret öppet nu i några veckor.

För mer info och intresse, skicka pm med namn, tel och önskad storlek på investering. Vi återkopplar inom 2 dgr med personlig kontakt.

Vi kan inte här öppet släppa alla uppgifter, då vi har förhandlat med flera kommuner och privata bolag samt vill inte släppa in konkurrenter på våra kunder, förrän vi kommit igång med produktionen!

Vi godtar endast seriösa förfrågningar/svar.

Väl mött!

Styrelsen

Boende-För-Alla

Svara Svara med citat