Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Export & Import

Eget klädmärke/hjälp med produktion-fabrik

Inlägg 1 av 2

2017-03-01, kl 14:46

Nellief

Nellief

Inlägg: 1

Eget klädmärke/hjälp med produktion-fabrik

Hej! Jag är en tjej som är mitt i startfasen av mitt klädföretag som kommer nischa sig till en början inom badmode, både till herr och dam. Har konceptet färdigt och klart, finansieringen är också klar och prototyper är på g. Det jag behöver är att hitta en lösning på produktionen. Finner detta som problematiskt då alternativen är många och jag är ny i branschen. Är detta något som någon har erfarenhet av? Behöver alltså en "mellan hand" mellan mig och fabriken då de flesta fabriker inte ligger i Sverige.
Tacksam för svar!
Med vänlig hälsning, Nellie

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2017-03-14, kl 09:55

username

Björn
Larsen

Inlägg: 6

Jag får ett hundratal mail varje vecka från producenter från indien, Europa, Kina och alla möjliga ställen. Kommer precis från en tripp i Kina där jag har lite kontakter. Vad jag skulle göra var att kontakta någon av alla dessa fabriker, be dem sy ett prov och sedan komma överens om en bra deal. Kom dock ihåg att det här med copyright o.s.v. kan vara snudd på stöld i dessa länder. Här får du en billig produktion men kanske lite skumma avtal och hantering av produkter.
Menar annars du fortfarande har en del länder i europa som kan ge dig en bättre deal. Kolla med handelskammaren för några länder som http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Madrid/Handel--service-till-svenska-foretag/Svensk-Spanska-Handelskammaren/
http://www.italchamber.se/ och så vidare.

http://www.drivrutiner.net

Inläggets betyg
Svara Svara med citat