Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Export & Import

Fabrik för tillverkning av kläder i bambu/trikå

Inlägg 1 av 3

2016-09-10, kl 20:15

Thailand

Thailand

Inlägg: 2

Fabrik för tillverkning av kläder i bambu/trikå

Jobbar med ett nytt klädmärke och behöver få tag på en fabrik som tillverkar kläder i inte alltför stora kvantiteter. Troligtvis i materialet bambu, alt trikå/elastan. Tips sökes för fabrik i Sverige eller utomlands - gärna Bali/Indonesien. Ska dock vara en fabrik där de anställda arbetar under rättvisa/bra förhållanden.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2016-09-12, kl 03:21

caolichao

caolichao

Inlägg: 38

We are a factory in China.we can supply the cloth material is bamboo, alt knitted / elastane at competitive price and high quality,
Bests regards
Jake
e-mail:[email protected]
skype id:caolichao

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2016-09-29, kl 21:44

PeterK

PeterK

Inlägg: 397

Maila oss [email protected]
Vi arbetar med Indien sedan 1990-talet. Har även drivit egen fabrik - etiskt för mindre varumärken. Notera dock att för att det skall vara någon mening får man inte ha för små mängder. Skall du ha enstaka exemplar är det skräddare du skall ha - inte en fabrik. En produktionslinje för T-tröjor tillverkar man typiskt 600 plagg per dag i en produktionslinje och vill helst köra några dagar. Men för nyföretagare kan man tänka sig mindre en första gång. En annan sak är att kringkostnader, utslaget per plagg, plus att produktionskostnaderna sjunker om man producerar mera gör att priset sjunker om man kommer upp i kvantitet. Sedan om man vill beställa ett specifikt tyg, t.ex. i bambu med egenskaper man själv bestämmer (såsom färg, vikt, behandlingar, mm) så har tygfabriken minimum och på samma vis med andra tillbehör samt tryck mm. Tillverka kläder är lite komplicerat men maila oss så skickar vi mer info.

Ha det

Peter K

Inläggets betyg
Svara Svara med citat