Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Franchise

Franchisetagare sökes för platta digitala högtalare

Inlägg 1 av 1

2005-05-28, kl 15:36

username

Josef
Tran

Inlägg: 6

Franchisetagare sökes för platta digitala högtalare

Allt ska vara platt nu för tiden, platta skärmar kombinerat med platta högtalare. hjälp privatpersoner och professionella marknaden att göra sig av med stora bulkiga analoga högtalare. Josef Tran heter jag och är VD och Master för skandinavien för MBM Sound & Vision. Vi står i startgroparna för en produkt som vi tror kommer bli årets julklapp. En 100% digital högtalare utan analoga komponenter. ultralätt och 12 mm tjock i vilken storlek man än önskar. pricken över iet är att den kommer i tavel form. med bild och ram som man väljer själv ur ett brett urval av bilder och ramar.vi kommer att ha regelbunda showroom på olika plaster i sverige under sommaren-hösten.Vi söker 5-8 franchisetagare i sverige och 5-6 stycken i de övriga nordiska länderna. Vi har redan 2 stycken franchisetagare klara. en i stockholm och en i dalarna. alltså behövs 3-4 stycken till,därav 2 stycken i stockholm och resten i övriga landet. så som det kommer att fungera är att respektive franchisetagare får ansvar över ett specifikt geografiskt område. all business som sker inom detta område tillfaller franchisetagaren. Alla centrala förhandlingar med stora kedjor görs av Mastern och faller någon butik inom en franchisetagares område får denne businessen. 20% av den totala omsättningen kommer läggas på marknadsföring i både TV,radio och tidningsannonser.
Franchiseavgiften är 35000 kr och då ingår komplett showroom med stora och små högtalare subwoofers, säljmaterial, hemsida , utbildning och support tillhandahåller vi liksom servicetekniker och ordermottagning via ett komplett internetbaserat affärsystem.

Vi räknar med att du är en fokuserad driftig person som gillar att skapa affärer. en befintlig kundstock inom den professionella marknaden är ett plus men inget måste.
Är du beredd att satsa och inte rädd för att jobba hårt så har vi ett franchise koncept där utvecklings- och inkomstpotentialen är stor. För mer information kontakta mig på mob:+46731805407 el. email [email protected]
så bokar vi ett möte där du kan få se och höra våra högtalare. responsen har varit enorm men vi har inte hittat rätt personer än. Om du vill vara med och utvecklas tillsammans med ett starkt team, ring nu!

mvh Josef Tran VD Skandinavien MBM Sound & Vision

Svara Svara med citat