Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Programmerare/Systemutvecklare

Inlägg 1 av 1

2013-12-03, kl 11:02

gurrajimmy

gurrajimmy

Inlägg: 5

Programmerare/Systemutvecklare

"Cloopio" startade sin verksamhet 2013 och ska bli en unik handelsportal som inte finns på marknaden, detta är ett av våra projekt som vi jobbar med idag och vår vision är att bli en koncern med flera olika projekt under huvudbolaget.

Vi är fem som styr detta och sen har vi två st som jobbar med andra projekt, det ena som vi har är en ungdomsportal som kommer lansera inom kort och handelsportalen inom 3-4 månader.

Så nu söker vi två personer som kan jobba på distans från sitt hem.

Projektet är som sagt en handelsportal som ska bli en portal inom näthandeln som underlättar för konsumenterna och företagare med unika idéer.
Vi har som mål att bli Skandinaviens största inom webb handel inom 5år, vi räknar med efter första året är att vi har 5000 kunder fördelat på Sverige och Norge.

Då vi är nya på marknaden så är detta jobb lämpligt som deltids jobb tills vi är på igång på riktigt, och vi erbjuder en attraktivt provision där du kommer få procent av vinsten från både Sverige och Norge i en period från handelsportalen enligt överkommelse.
Därefter kommer vi erbjuda en fast lön med bonus.
Och för den rätta bli it-ansvarig över alla kommande projekt inom koncernen.

Så vem söker vi?
Du ska självklart kunna det mesta inom programmering, bygga ihop olika databaser, fixa krångliga problem, vara effektiv, drivande som person, ett plus om du är duktig inom layout.
Vi har en idag som sitter i ledningen som kan programmering som kommer finnas till hands och hjälpa till men dock så kommer han jobba med andra projekt som är på gång.

Vilka vi är?
Vi är fyra grabbar och en tjej som sitter i ledningen, mellan ålder 28 till 39 år.
Har nu hållit på med detta under ca7 månader för bygga upp en bra affärsplan och modell som kommer funka, fyra bor i Stockholm och en bor i Norge.
Vi kompletterar varandra bra och vi har det kul ihop och vill skapa nåt stort tillsammans.

Detta uppdrag är perfekt för den som har lite extra tid utöver sitt ordinarie arbete, och vill vara med på nåt nytt och framför allt vara med från början på en spännande resa.

Svara Svara med citat