Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Söker kapital till fastigheter

Inlägg 1 av 1

2018-05-13, kl 19:09

AHinvest

AHinvest

Inlägg: 28

Söker kapital till fastigheter

Är du sugen på att investera i fastigheter utan allt det administrativa som tex kontraktsskrivning, underhåll och bokföring?

Då har du nu chansen! Håller just nu på att undersöka flera intressanta fastigheter med god avkastning men saknar kapitalet för att förvärva dem. Därför söker jag nu investerare som vill gå in med kapital mot en andel i aktiebolaget.

Du kommer inte behöva investera någon tid utan endast kapital och på det sättet vara en passiv ägare i detta aktiebolag. Vi har som mål att nå minst 10% årlig avkastning per fastighet som vi köper.

Detta genom att vara en attraktiv fastighetsägare samt genom att maximera avkastningen via att göra smarta investeringar som tex effektivare uppvärmning.

För att allt ska gå rätt till så kommer den löpande bokföringen samt nyemissionen/aktieboken hanteras av PwC.

Du som delägare kommer också få löpande nyhetsbrev om verksamheten, fastigheterna samt så klart finanserna.
Minsta belopp att investera är 20.000 kronor och maximalt belopp är 500.000. Detta för att vi hellre vill ha in flera delägare i bolaget vilket underlättar en framtida notering. I nuläget finns en liten verksamhet i bolaget vilket gör att bokföring, revisor samt rutiner redan finns. (Revisor från PwC)

Svara Svara med citat