0700 lanserar enkla företaget – abonnemang helt utan bindningstid

Textstorlek

Skriv ut

0700 lanserar enkla företaget – abonnemang helt utan bindningstid

IT & Media

Som nystartad företagare är det extra viktigt att hålla nere sina utgifter och att inte dra på sig fasta kostnader med långa avtalstider. 0700 är den första operatören på marknaden som nu erbjuder helt obundna abonnemang även till sina företagskunder.

- Som privatperson erbjuder det flesta operatörer abonnemang utav bindningstid. Men företagare blir tyvärr fortfarande låsta i avtal med långa bindningstider.Det tycker vi är fel och det vill vi ändra på, säger 0700´s VD Christoffer Persson.

- Ett annat misstag som är vanligt att göra som nystartat företag är att man blandar in sina privata mobilnummer i verksamheten. Det kan fungera till en början men det blir problem när dina kunder märker att du är tillgänglig hela tiden. Samtidigt är det kanske inte aktuellt att ha två mobiltelefoner, en för arbetet och en för privat bruk. Men det behöver man inte längre, förklarar Christoffer.

Lösningen är enkel. Genom att ringa med vår mobila växel så kan man kommunicera ett fast telefonnummer ut mot sina kunder. Då kan man själv välja under vilka tider som man skall vara tillgänglig, exempelvis 8-17. Vid andra tider kopplas inkommande samtal till ett talsvar eller till din röstbrevlåda. Samtidigt har man kvar sitt privata mobilnummer som familj och vänner kan ringa på där man alltid är tillgänglig.

- Skickar man sms i sin verksamhet är det inget hinder, Det går alldeles utmärkt att skicka sms med ett fast telefonnummer som avsändare, menar Christoffer.

- För verksamheter som är intresserade av nya mobilnummer så har vi väldigt bra nummerserier att erbjuda. Det ger ett extra proffsigt intryck, säger Christoffer.

0700 Sverige startades år 2015 och har varit en raket på telekommarknaden. År 2017 har bolaget över 30 000 abonnenter och omsätter drygt 100 miljoner.

Förklaringen till framgången är enkel. 0700 har enkla lösningar till låga priser och avtal utan bindningstider.

- Sedan behandlar vi alla våra kunder schysst. En nöjd kund stannar kvar. För oss är det viktigt att vi behandlar alla våra kunder på samma sätt och vi vet själva hur det är att starta en verksamhet ifrån noll och hur viktigt det är med bra och billig mobil kommunikation, avslutar Christoffer.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord