3 anledningar till varför du som företagare måste synas på nätet

Textstorlek

Skriv ut

3 anledningar till varför du som företagare måste synas på nätet

IT & Media

En majoritet av Sveriges alla företagare har förstått vikten av att synas på nätet. Här är de tre viktigaste anledningarna till varför ditt företag också måste finnas online.

1. Tillgängligheten
Dina kunder håller inga särskilda öppettider utan förväntar sig att hitta information om ditt företag och dina tjänster dygnet runt. Finns du då inte tillgänglig på nätet är risken stor att kunderna istället vänder sig till någon av dina konkurrenter.

2. Förtroendet
Att din verksamhet över huvud taget går att hitta på nätet ökar kundens förtroende för ditt företag. Att du sedan håller sajten uppdaterad med relevant information, kunskap och aktuella kontaktuppgifter ökar förtroendet ytterligare.

3. Kommunikationen
Möjligheten att kommunicera med dina kunder när och var som helst är inte bara bekvämt och billigt utan också varumärkesbyggande, vilket på längre sikt stärker relationen mellan dig och dina kunder.

Enkelt och billigt att komma igång på nätet
Det är varken svårt eller dyrt att synas online. Med hjälp av ett hemsidesverktyg, en så kallad Sitebuilder, knåpar du snabbt och enkelt ihop en professionell hemsida direkt i webbläsaren - helt utan förkunskaper.

Att sedan få ut din sajt på nätet med hjälp av webbhotell, domännamn och eventuella extratjänster kostar inte många kronor. Det gör inte heller sociala medier, där medlemskapet ofta är gratis och du kan marknadsföra din sajt med inlägg som får stor spridning trots att de inte kräver någon större ansträngning.

Så tveka inte - Gör ditt företag synligt på nätet redan idag. Besök Loopia för att läsa mer.

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord