Nu lanserar vi vår tidning, få en gratis prenumeration

Textstorlek

Skriv ut

Nu lanserar vi vår tidning, få en gratis prenumeration

Tips & Råd

Efter tre månader fyllda av hårt arbete känner vi både lycka och lättnad efter att kunna lansera Startaeget.se egna tidning. Hela 15 000 exemplar skickades ut till ett urval av våra medlemmar och under mässan Eget Företag delade vi ut ytterligare 2500 tidningar. Vill du få ett ex. av nästa nummer?

Efter lanseringen har vi fått många mail med feeback från våra läsare, och vi är glada för allas positiva kommentarer om tidning. Strax därefter lanseringen påbörjades planeringen för nummer 2, och nu är innehåller spikat och klart.

Den sista veckan i januari kommer ett nytt nummer av vår tidning Starta Eget. I detta nummer kommer vi lägga stort fokus på e-handel, administrationsprogram och företagsförsäkringar. Vi kommer att ta pulsen på Linköping som entreprenörsstad samt att vi till detta nummer har kontaktat en av landets mest välkända entreprenörer för en intervju.

Har du något önskemål på tidningens innehåll eller något du vill tipsa oss om? Skriv några rader till [email protected] så kontaktar vi dig inom kort.

Tipsa dina vänner och få en gratis prenumeration

Just nu delar vi ut 10 000 st halvårsprenumerationer helt kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att tipsa fem vänner om att vår tidning lanserats. Först till kvarn gäller, så passa på att tipsa dina vänner redan idag. Klicka här för att tipsa och få en prenumeration!

 

Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord