Stora förtjänster med ett medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund

Textstorlek

Skriv ut

Stora förtjänster med ett medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund

Tips & Råd

För dig som precis startat eller står i startgropen till att starta eget företag rekommenderar vi på StartaEget.se ett medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund. Genom ett medlemskap hos dem finns både tid och pengar att spara.

Fakta

Ett medlemskap med många förmåner:

Gratis juridisk telefonrådgivning – (3 x30 min. per år)

Medlemstidningen Bra Affärer, fem gånger om året. Ger dig som driver eget företag råd och inspiration

Småföretagarnas Trygghetspaket

Exklusiv Tilläggsförsäkring, som skydd vid inkomstbortfall och konkurs

Ett stort paket av medlemsförmåner

Ställ dina frågor direkt, chatta eller ring Småföretagarnas riksförbund. Kvällsöppet på onsdagar fram till kl. 19.00

Som medlem hos Småföretagarna Riksförbund har du rätt till kostnadsfri juridisk telefonrådgivning, något som kommer många medlemmar till nytta varje år. Som nyföretagare är det ganska vanligt att behov av rådgivning uppstår och genom medlemskapet har du på förhand försäkrat dig om en kunnig rådgivare.
Här kan du få professionell hjälp vilket faktiskt kan vara helt avgörande för en del småföretagare chanser att lyckas fullt ut.

Som medlem är det lätt att komma i kontakt med kansliet för att få svar på frågor då de finns tillgängliga alla vardagar från 07.00 på morgonen och dessutom har kvällsöppet till klockan 19.00 på onsdagar.

I och med att Småföretagarna Riksförbund har förhandlat fram bra medlemsförmåner när det gäller bland annat transporter och resor, administration och mycket annat som du som företagare troligtvis behöver kommer du snabbt att tjäna in den låga medlemsavgiften.

Det finns dessutom möjlighet att teckna prisvärda försäkringar och att gå med i Småföretagarnas Arbetslöshetskassa vilket ökar din trygghet som företagare vilket i sin tur medför att du kan koncentrera dig än mer på att bygga upp din verksamhet till något riktigt bra.
Dessutom ingår medlemstidningen Bra Affärer som ger råd och inspiration för ditt företagande.

Gå in på http://www.smaforetagarna.eu för att läsa mer.


Dela:

Senaste nyheter

Avancerad sökning

Ord i rubrik:

Sök

Populära nyckelord