EvaChristin Arkenlund

Namn:

EvaChristin Arkenlund

Ort:

Trelleborg

Presentation:

Relationers inverkan och påverkan :-))

Den viktigaste personen i livet är sig själv. Den man är och det man förmedlar skapar antingen en stor glädje eller sorg.

En relation startar med att lära känna sig själv - sin självkänsla om vem och hur man är och agerar i olika situationer. Få har satt den värdefulla relationen på sin "karta".

Att skapa en hållbar och givande relation mig sig själv, innebär att man är mer öppen för att skapa givande och hållbara relationer med andra.

Olika situationer kräver olika relationsnärhet. Familj, kärlek, skola, arbete, vänner osv.

Familjekultur och organisationskultur, båda gynnas av en öppen, tydlig och främjande relation där jag kan hjälpa till, hjälpa till att skapa givande, hållbara och trivsamma relationer för att skapa en vinnande relationskommunikation där alla känner att man utvecklas positivt!

Serendipitet - ett nytt vackert ord jag nyss lärt mig! Genom tillfälligheter och skarpsinne, upptäcka sådant man inte var ute efter. Förmågan att ta tillvara upptäckter som man kommit över av en tillfällighet när man varit ute efter något annat, men idag avses ofta själva föremålet för upptäckten.

Min starka sida är att implementera ett frö, inspiration! Få människor att brinna för sitt jobb och där de jobbar, öka motivationen mellan människor som jobbar ihop så att det känns som en vinst för alla som är där!

Jag vill kalla mig för specialist inom relationer! Att lyckas inom relationer är vinst för dig, för ditt företag, för skolan! Utan en god organisationskultur - ingen vinst för varken individen eller organisationen! En god självkänsla är en god bit på vägen till givande relationer!

Vill du veta mer? Klart du vill :-) Livet är uppbyggt på givande relationer - vi blir till via relationer! Samspel!!

http://www.eva-christin.se

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000127494435&sk=info#!/evachristin.arkenlund

Antal inlägg i forumet:

1

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2010-07-30

Senast inloggad:

2011-06-02

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.