Kamilla Johansson

Namn:

Kamilla Johansson

Ort:

Täby

Presentation:

Välkommen till Ekonomifirman Kamilla Johansson!
Låt mig berätta kort om mig själv och min firma.

Sedan 2013 arbetar jag som ekonom och entreprenör. Jag startade två byggverksamheter som jag fortfarande bedriver. Mitt stora intresse är ekonomi och entreprenörskap och under mina sju år i branschen har jag samlat på mig mycket erfarenheter. Sedan 2019 är jag FAR Certifierad Redovisningsekonom. Jag tog mig ann uppdraget att skaffa Certifieringen för att kunna ge trygghet till mina kunder i att deras ekonomi och bokföring är i goda händer, en kvalitetsstämpel helt enkelt.

I år har jag bestämt mig för att starta Ekonomifirman Kamilla Johansson och erbjuda ekonomi och redovisningstjänster även för andra företag, stora som små. Många företagare brinner för det de erbjuder, men ser företagets ekonomi som en börda. Det ska inte vara så! Jag vill underlätta för dem som vill så gärna satsa allt på en affärsidé, men inte vet hur en börjar eller hur bokföring och redovisning ska se ut.

Jag kan hjälpa er med att starta igång er verksamhet, att omvandla Enskild firma till Aktiebolag, löpande bokföring och mycket mer. Exakt vilka tjänster jag erbjuder kan ni läsa mer om under fliken ”Tjänster”.

Med vänliga hälsningar,
Kamilla Johansson
Certifierad Redovisningsekonom

https://www.facebook.com/ekonomifirman/

Antal inlägg i forumet:

0

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2020-07-21

Senast inloggad:

2020-07-21

Senaste inlägg i forumet

Denna användare har inte skrivit några inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.