Robert Dave Myrland

Namn:

Robert Dave Myrland

Ort:

Burträsk

Företag:

Simplified Connections LLC

Presentation:

Hej, jag är en Norsk uppfinnare men bor i Sverige sen 2017. Har varit uppfinnare sen 1984, då jag uppfann en ny typ förbränningsmotor. Efter det började jag hitta lösningar för nya typer racing motorer, en mängd nya racing gearboxes, scooter variatorer och mycket mer. Bara mekanisk natur fram till 2006. Sen det är mycket svårt att komma någon väg med sådana mekaniska uppfinningar så vände jag om mitt uppfinnare område i 2006 och började tänka på mobiltelefoner och liknande områden.

2013 uppfann jag den magnetiska laddaren för mobiltelefon. Jag provade crowdfunding men lyckades inte, istället blev det så att någon i China tog min ide och började producera den och sälja över hela värden.

2017; jag fick skydd på iden genom copyright som är et bättre alternativ före patent. Då Copyright är egendom, men patent är Lisens; så det år mycket stor skillnad.

Mitt Copyright registreringsnummer är 1140792 och är et litteratur värk i form av en bok som är registrerad i Canada copyright register: https://www.ic.gc.ca/app/opic-cipo/cpyrghts/dtls.do?fileNum=1140792&type=1&lang=eng

Boken beskriver en stor serie uppfinningar och har mycket att göra med förenklade elektriska kontakter/förbindelser i många olika slag, till många olika områden, bl.a. mobiltelefon, USB, HDMI, Datorer, Laptops, bil, buss, tog, flygplan, ubåtar, rymdfart, hus, stugor och mycket mycket mera. Total beskriver boken över 400 användningsområden, alla inom et vist område som har med Simplified Connections att göra, som är en teknik för att förenkla elektriska förbindelser så mycket att när väl kunden har fått kunskap om denna teknologi så vill dom inte ha nåt annat.

Min magnetiska laddare för mobiltelefoner säljs olagligt precis nu av mer en 100k företag i hela värden. Det gör jag nu något åt och har startat legal actions mot några av dom. Sen det är dyrt att köra sådana saker har jag inte kommit mig så långt men det lär bli så att 23 av dom blir arresterad i Februari 2019. Dom vill bli fängslad för Plagiat, Vandalism, Impersonation of otter mans property och violation on human rights. Totalt 4 lagar inspelar...

Min magnetiska laddare för mobil/gadgets omsätter illegalt årligen för mer en 2.3 Miljarder USD. Här behövs det också investerare för att köra legal actions mot dom alla. Dom som vill vara med att investera på detta plan får delar av licens summan och royalty av försäljningen. Det är sådan att dom som säljer olagligt får 2 val; Köpa licens eller gå i fängelse. Båda ger vinst, men licens är garantin för vinst. Det är mycket sällan att någon väljer att gå i fängelse då domen är mycket hård. Dom som nu har vald fängelse är personer från ett och samma företag och dom har inte förstått konsekvenserna då dom inte känner eller förstår lagen inom copyright.

Straff ramen för dom lager som gäller kan sätta dit någon i upp till 15 år; beroende på hur mycket dom har omsatt för. Patent lagen är svag och setter inga i fängelse.

Jag har färdiga prototyper på några områden, men gör mina egna prototyper när det behövs då jag har alt av utrustning för att göra egna prototyper och har lång erfarenhet med prototypring.

Jag söker nu efter investerare och primärt sälja licenser, men välkommen är ni som vill investera på annat sätt.

För vidare information kan ni gå till min hemsida http://simplified-connections.com/ där hittar ni en av mina många uppfinningar. För ytterligare information ta kontakt med mig så gör jag en produkt presentation inom dom områden som är av ert intresse.

Jag har registrerad företag i Wyoming, USA och alla licenser går via företaget; Simplified Connections LLC.

http://simplified-connections.com/

https://www.facebook.com/Erranian

Antal inlägg i forumet:

2

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2019-01-07

Senast inloggad:

2019-01-09

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.