Admir Begic

Namn:

Admir Begic

Presentation:

Hej hej! Admir heter jag, 24 år och bor i Göteborg. Jag är en entrepenör inom det mesta. Det jag inriktar mig främst mot är mode, hälsa, service, internet, försäljning, PR, reklam, marknadsföring, design och ekonomi. Men allt som är ger omsättning och en vinst är av intresse.

Jag är högskoleutbildad inom entrepenörskap, ekonomi samt företagande. Efter gymnasiet började jag jobba med diverse jobb. Jobbade så gott som dygnet runt. Har alltid kunnat vara vaken stora delar av dygnet och är en människa som vill och behöver jobba. Efter att ha jobbat med ett antal jobb bestämde jag mig för att börja läsa på högskolan, men då på distans. Har alltid haft lätt för att lära mig saker och kommer ihåg det mesta jag läser. Högskoleutbildningen som brukar ta ca. 4,5 år att läsa för de mesta blev jag klar med på 2,5 år, samtidigt som jag jobbade minst 8 timmar om dagen. Examen har jag alltid velat ha, inte för att jag tror det gör en människa smartare, bättre eller något annat, utan mer för att jag ville ha det på min meritlista. Jag är av den tanken att de som är högskoleutbildad inte alltid kan mest inom sitt område eller är mest lämpade för sin branch. Jag ser mer personlig fallenhet som den starkaste egenskapen. Har en person rätt personlighet, är talangfull och allmänt ideérik så är han en tillgång för vem som helst.

Nu glömmer vi utbildning. Jag har sedan jag gick i 8:e klass i grundskolan hållt på med eget företagande. Jag har alltid tyckt om pengar och det är min drivkraft att lyckas. Och när det gäller att lyckas inom affärer och företagande är det den viktigaste egenskapen. Företagande och eget har jag alltid drömt om och trott på sedan jag var ett barn. Så gott som alla i min familj håller på med eget, så jag är dessutom uppväxt med det. Detta är vad jag vill hålla på med för alltid. Vill aldrig pensionera mig.

Mina starka egenskaper är mina retoriska förmågor, jag har talets gåva. Hade jag gett det ett år så hade jag kört över Reinfeldt totalt i en debatt. Tror jag redan hade gjort det nu. Annat jag alltid har varit duktig på är siffror. Vare sig det rör sig om komplicerad företagsmatematik, räkna svåra tal i huvudet, förstå sig på diagram och tabbeler, förutspå nummer spelar ingen roll. Jag har få övermänn i världen. En till gåva som är väldigt stark är min ideérikedom. Jag kommer på saker hela tiden. Och det inom alla områden som finns inom företagande.

Det viktigaste inom företagande är att tjäna pengar. Man ska vara redo att ge det massa tid. Jobba mot målet. Alla drömmar går att infria. Och då kommer belöningen.

Mitt mål är att bygga upp ett imperium med flera företag. Det kommer jag jobba hårt för. Jag har alltid velat ha massa företag som jag byggt upp från grunden som jag sedan med kompanjoner bara behöver styra i framtiden. Jag vill tjäna pengar och det är inom eget det finns att tjäna stora summor. Och det går att tjäna pengar på allt. Bara man har viljan och ger allt man har.

Jag är intresserad av kontakt med alla som vill ha eget och har en bra idé. Det jag kan erbjuda dig är mig själv som kompanjon. Jag är den bäste när det gäller förbättring och detaljer. Vissa vet vad kvinnor vill ha, jag vet vad pengar vill ha.

www.multibillionindustry.com

Antal inlägg i forumet:

4

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2010-03-12

Senast inloggad:

2010-03-13

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.