Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Söker finansiär till rikstäckande affärside med stor potential

Inlägg 1 av 1

2005-04-20, kl 12:58

Ahmadian

Ahmadian

Inlägg: 4

Söker finansiär till rikstäckande affärside med stor potential

Hej

Söker investering till en väl genomtänkt och lovande affärside med stor potential.
Vi är två kompanjoner, den ena välutbildad och erfaren systemutvecklare med en stark förankring i det tekniska, och den andra också "gammal" systemutvecklare fast med flera års erfarenhet från marknadsföring, försäljning, adminstration, projektledning och egetföretagande. Vi både var med och startade ett IT bolag för fem år sedan som är verksam än idag. Vi är fortfarande delägare i företaget men ville gärna ut och testa nytt.

Iden är en helt ny typ av resetjänst. Är rikstäckande och har räknat med en total marknad på över 700.000 kunder i Sverige. Man kan lika väl "launcha" den i hela skandinavien, det är bara en marknadsföringsfråga. Iden har länge bedrivits med framgång i andra europesika länder, vi har förnyat och anpassat den till skandinaviens behov och lifestyle. Har redan utvecklat större delen av det tekniska system som behövs själva på fritiden. Vi skulle i princip kunna färdigställa systemet och dra igång verksamheten redan inom 4-5 veckor men saknar medel för att marknadsföra det och då är risken att någon "snor" iden. Vi pratar om att införa nytänkande i resekulturen i Sverige och för det behövs aggresiv marknadsföring, i rikstäckande tidningar, radio och även TV.

Har gjort marknadsundersökningar med bara positivt resultat. I över två år har bearbetat och undersökt iden ohc har idag detaljerad affärsplan, budget kalkyler och tekniska skissar och presentationer färdiga, men hade inte bestämt oss för att gå ut med det förrän nu. Även presenterade det för Almi för ett tag sedan som var mycket positiva och var beredda att finansiera till 30% av det om vi kunde ordna resten.

Vi söker sk "Intelligent Capital" dvs erfarna finansiärer med stort nätverk som kan även bidra med sin kompetens och erfarenhet i affärsutveckling, marknadsföring etc.

Ni når mig på [email protected]

Svara Svara med citat