Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Annonsplatser säljes

Inlägg 1 av 1

2005-07-31, kl 17:11

winberg

winberg

Inlägg: 7

Annonsplatser säljes

Jag driver företaget Error 404 webbproduktion. Vi säljer tjänster som webbdesign och webbprogrammering och äger några sajter som riktar sig främst mot esport.

Bl.a så har vi vårt administrationssystem som blivit oehört populärt bland klaner såväl svenska som internationella. Ni kan besöka sajten på www.clanadmintools.com och dess forum på forum.clanadmintools.com

Inte nog med att ni får ut ert namn på en välbesökt sajt, sajten har även en bra ranking hos sökmotorerna (PR3 hos google), är listad i de större länkarkiven som t.ex. DMOZ och detta ger då även er sajt en knuff i rätt riktning. Sökmotorerna gillar helt enkelt sajter som har "kvalitétslänkar" in från andra välbesökta sajter.

Clanadmintools.com har i snitt 1100 unika besökare i månaden. Hur många unika forumet har vet vi inte då vi inte har någon statistik där. Antalet besök per dag, både unika och återkommande ligger runt 60-70st. Vi väntar oss en drastisk ökning inom de närmaste två månaderna då vi kommer att satsa extra på marknadsföring.

Så söker ni ett sätt att nå ut till en köpstark målgrupp så tveka inte att kontakta oss. Skicka ett mail till [email protected] för mer information.

Svara Svara med citat