Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Kontakter i Kina/Indien

Inlägg 1 av 3

2005-09-07, kl 10:07

username

Borttagen
medlem

Inlägg: 2

Kontakter i Kina/Indien

Hej,

vi skulle vilja komma i kontakt med ngn som kan förmedla kontakter i Indien el Kina. Vi ska nu börja producera våra märken men innan vi lägger en större beställning vill vi kunna provsy för att se att de håller den kvalitet som vi kräver.
Är det ngn som kan hjälpa oss med detta och är det ok att först låta dem provsy ngr ex innan vi lägger en större beställning?

Lemon

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2005-09-09, kl 22:35

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Hej
Jag arbetar från New Delhi och hjälper svenska företag med just detta. Det man skall komma ihåg är att det mest kostsamma på produktionssidan är att ta fram exemplar nr 1 av varje ny modell. Boroende på vad man skall ha för plagg så kan i princip kostnaden för exemplar nr 1 vara större än för exemplar nr 2 till 200. Ofta kan man t.ex. behöva tillverka ett tyg - och tillverka 2 meter tyg gör man inte (om det inte är ett handvävt lyxtyg). Eller skapa ett tryckoriginal. sedan kan det handla om x antal justeringar innan man är helt nöjd.

Jag brukar därför arbeta med att importören lägger sin beställning, men att det ingår att man får provexemplar med kurir som skall godkännas innan slutproduktionen äger rum. På så vis klarar man av alla aspekter på en beställning.

Per Öberg, [email protected]

Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2006-03-19, kl 14:00

username

Marcos
Iturralde

Inlägg: 22

Hej per, jag är intresserad av bas kläder för dam samt skor och smycke från Indien. Skulle du kunna hjälpa mig med detta? Min adress är
[email protected].

Inläggets betyg
Svara Svara med citat