Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Snälla ge mig tips.

Inlägg 1 av 5

2006-05-16, kl 20:45

username

Jimmy
Backe

Inlägg: 30

Snälla ge mig tips.

Hejsan är en tjej på 19 år. De är så att jag inte har nån inkomst. Har försökt att söka jobb överallt. Men hittar inget. Har ett barn på 1 månad. Men nu tänkte jag försöka med nått på internet. Skolan ska jag börja i nästa år så att nått tills dess eller om nån kommer med nått bra förslag.
Vore väldigt tacksam om nån kunde hjälpa mig. Jag kan invenstera lite pengar. kanske 1500 kr. Men helst inte. Snälla själp mig. Mvh en uttråkad mamma.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 5

2006-05-19, kl 16:21

username

Medlem
#46452

Inlägg: 6

Låter verkligen som att du planerat din situation väl, men det har du insett själv.
Nej jag vill inte själpa dig.
Har du verkligen sökt jobb inom äldrevården? Där brukar det ju alltid behövas insatser? Hamburgervändare brukar ju också sökas lite nu o då? Du ska ju liks inte ha jobbet särskilt länge så...

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 5

2006-05-20, kl 09:44

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Ärligt talat, 1500 kommer du inte långt på. Att starta eget kostar alltid pengar. Och en massa tid. "Nåt på Internet". Även att marknadsföra på Internet kostar pengar.
Det typ "billigaste" för att göra en liten slant är kanske att sälja saker på exempelvis E-bay. Men du måste ha en välutvecklad ide och hitta rätt saker billigt som folk är beredda att betala mera för.
Knepigt.

Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 5

2006-05-24, kl 23:19

Kaffekullan

Kaffekullan

Inlägg: 3

En sak som faktiskt inte kostar pengar att starta men som kostar desto mera tid och tar lite tid innan det ger några större pengar är att starta som tupperware-konsulent. Säkert har du varit på något "plastparty" eller känner någon som vet någon som säljer där du bor. Prata med den personen så kan de berätta mer. Lycka till!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 5 av 5

2006-08-02, kl 20:06

username

Marina
Blomson

Inlägg: 1

Hej jag har ett litet tips till dig!!!! Gillar du pilljobb?? Du kan ta dina 1500 o gå o leta pärlhallsband på loppmarknader o myrorna o andrahandsbutiker o sen göra egna fina smycken (göra om dem alltså) om du har bra fantasi så kan man göra mycket fina smycken o sen sälja på blocket o tradera =)))) ta o kolla runt massor innan du börjar så att du inte slösar pengarna på onödiga saker

Inläggets betyg
Svara Svara med citat