Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Behöver hjälp

Inlägg 1 av 3

2006-08-13, kl 15:13

osman

osman

Inlägg: 3

Behöver hjälp

Hej! Jag har tänkt att starta eget inom kläddaffär och jag behöver lite hjälp. De klädder jag har tänkt mig är Amerkanska märkes klädder, t.ex på klädderna är Rocca wear south pole New Era m.m hur kan man gå tillväga med detta och var kan man få de här klädderna ifrån.. Ska jag ta stora steg eller ska jag ta små steg genom att börja med en weebbutik. Men jag vet att de här klädderna kommer att säljas eftersom det inte är många som säljer de här klädderna i Sverige.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2006-08-13, kl 15:58

username

Per
Silvin

Inlägg: 7

Om det inte finns någon generalagent inom Sverige så tas väl enklast kontakt med märkena direkt för att ta reda på genom vilka kontakter du får köpa in och saluföra deras kläder.

Att det inte är många som säljer något kan ju också innebära att det inte är riktigt rätt marknad också. Men prova självklart, försök att lokalisera din marknad både geografisk och demografiskt och bestäm utifrån din marknadsundersökning förutsättningarna för t.ex. en fysisk butik i din närhet eller en webbutik..

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2006-08-19, kl 10:50

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Från en som är erfaren: Ingenting, nästan, säljer sig själft. Du måste ha bra marknadsföring. Och det finns metoder som kostar mycket pengar och andra som inte kostar lika mycket. Att ta märken från utlandet som inte finns här är bra. Men att introducera ärken som folk i gemen inte känner till fungerar bara om du gör det hela på 100% alvar och med pengainsattser. Och hur skall du sälja. Om du säljer till butiker som redan finns slipper du jaga slutkunder. Om du skall ah webbutik måste den markandsföras hårt. En egen butik kan fungera om den har mycket bra läge plus att du introducerar med specialerbjudanden mm så ...

Kräver en hel del
Per

Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat