Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Teknik

Affärsidé och behöver hjälp?

Inlägg 1 av 1

2008-02-23, kl 15:40

username

Christopher
Berg

Inlägg: 75

Affärsidé och behöver hjälp?

Hej!

Har du ett företag eller är entreprenör och söker någon att rådfråga med, bolla ideér eller helt enkelt vet vad du vill ha men behöver hjälp att förverkliga din idé?

3W Solutions AB är ett företag som under flera år hjälpt en stor mängd kunder att få ut sin affärsidé på Internet. Det hela började för snart 5 år sedan då en enskild firma med samma namn startades efter flera år av eget företagande och mycket lång erfarenhet av Internetrelaterade teknologier. Idén är nu som den var då nämligen att hjälpa företagare / entreprenörer att lyckas med sin affärsidé på Internet.

3W Solutions tillhandahåller en komplett portfolio av tjänster så att ni som företagare / entreprenör kan fokusera på det ni vet bäst nämligen er affärsidé. Vi hjälper er med resten i allt ifrån Systemutveckling, drift av er miljö hos samma företag som skrev ert system, varumärken och varumärkesskydd, företagsetablering inte bara inom Sverige utan även utomlands.
Sökmotoroptimering som vi ser som självklart när vi konstruerar ert system, e-butik, avancerade annonsförsäljningssystem, SMS betalningar, kreditkortsbetalningar, faktura hantering ja t.om IP-telefoni lösningar. Vi vänder oss till alla typer av företag som har behov av hjälp och stöd för att etablera sig eller nå ut på Internet.

Vi vill att ni ska få en seriös partner som vet vad ni bäst behöver för att just ni ska lösa era problem, eller få svar på era frågor.

Så självklart ställ frågor det kostar inget!

Välkommen!


Mvh
Christopher Berg
3W Solutions AB
http://www.3wsolutions.se

Svara Svara med citat