Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Export & Import

Erbjuder kontakter inom import

Inlägg 1 av 1

2008-04-15, kl 16:19

Henric

Henric

Inlägg: 26

Erbjuder kontakter inom import

Bäste Starta Eget Användare,

Mitt namn är Henric Andreasson och Jobbar för Vinnit.se som hjälper företag att importera från Asien. Vi har över 20 års erfarenhet av import och handel mellan gränserna.

Har ert företag upptäckt att priserna i Europa är väldigt höga för tillverkning? Vi hjälper er att redusera era kostnader och ändå bibehålla kvalitén på produkten.
Eller har ni inte tid att hitta nya tillverkare pga. tidsbrist, personalbrist eller annan anledning? Ta hjälp av oss så konsulterar vi er och på så sätt kan ni lägga ner tid på andra viktiga ting.

Vinnit.se erbjuder detta:
-- Sourcing (Hitta tillverkare/distributörer)--
Genom våra befintliga kanaler har vi kontakt med tillverkare inom flera olika områden. Vi hjälper er att hitta tillverkare/distributörer genom att besöka lokala och internationella mässor som rör ert handelsområde. Vi samlar information från flertalet utställare och organisationer. Möjlighet finns att vi ger tillverkarna/distributörerna information om ert företag/produkter och påbörjar ett samarbete med tillverkaren/distributören redan från första mötet.
--Design och förädling av ny eller befintlig produkt--
Vi stödjer ert företag att förädla produkterna genom design eller funktionsförbättring på era förslag eller förfrågningar. Hela produkten innefattas, design, funktion, tillbehör, emballage osv. Vi guidar er på besök hos tillverkarna där vi tillsammans följer hela tillverkningsprocessen och kan kontrollera kvalitet. Detta gör att ni sparar dyrbar tid.  När de första produkterna är klara levereras de till er för godkännande. Efter ert godkännande startas produktion i större skala.
--Kvalitetskontroll av tillverkning--
När produktionen är igång övervakar vi hela processen från tillverkning till leverans. Under produktionen kan vi också kvalitets kontrollera och bedöma produkterna. Upptäcks fel på produkten kan vi åtgärda detta i ett tidigt stadie vilket sparar tid. Detta är ett sätt att till 99 % ge er som kund produkter med era kvalitetskrav. Dessutom har vi kontroll på leveranstiden.
--Kontroll av frakt medd båt/flyg/lastbil--
Har ni ingen möjlighet att hitta ett speditionsbolag? Vi hjälper er att hitta ett speditionsbolag som fraktar ert gods från fabrik till er. Oavsett fraktsätt hjälper vi er att hitta det billigaste och bästa lösningen och förstås den snabbaste.
--Sköter all administration med fraktbolag, tull och övriga kostnader--
Från att ni är nöjda med den tillverkare vi hittat i Asien till att ni har fått produkterna levererade till er finns vi med som er partner. Detta ger er mindre administrativ tid med tullverket, tillverkaren och speditionsbolag eftersom vi hanterar dessa bitar. Vi tar hand om allt.
Hör gärna av er om ni vill veta mer.

Med Vänlig Hälsning
Henric Andreasson
Vinnit.se - Importera till lägre priser
[email protected]

Svara Svara med citat