Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

Söker Mäklare & Säljare

Inlägg 1 av 2

2006-10-18, kl 15:34

username

Medlem
#49473

Inlägg: 3

Söker Mäklare & Säljare

Vi skulle vilja starta ett sammarbete med dig, som en lokalkontakt och säljrepresentant för de skandinaviska länderna. Våra fastigheter finns runtom Alanya och inne i Alanya. Vill kunden ha fastigheter någon annanstans i landet, hjälper vi även till med det. Vi har ett stort utbud av fastigheter med höga kvaliteer, garanterad service och vi arbetar bara med Turkiet. Fler projekt är hela tiden på gång. Vi bygger inte själva men vi har god kontakt med rutinerade byggfirmor som hela tiden bygger nya fastigheter åt oss med mycket hög kvalitet. Vill kunden ha begagnat så kan vi göra allt för att hitta det. Men för tillfället har vi bara nya fastigheter visande på våran hemsida, eftersom det är mest eftertraktat. Men vill kunden ha begagnat eller något annat ur sina önskemål så kan vi hitta det åt dem. Våra fastigheter ligger prismässigt från 100 000 euro och uppåt. Vi har en policy som säger att när vi skaffar medarbetare till vårt företag, som sedan skickar kunder till oss så ska medarbetarna naturligtvis få något för det. Köper då de kunderna ni har skickat, en fastighet eller mark av oss, så får ni ml.5000 & 50.000.-kr av summan på det de köper. Vi arrangerar visningsresor för de kunder ni får som är intresserade av att investera i boende i Turkiet. Vi betalar deras reskostnader samt boende och tar hand om kunderna genom hela processen. Jag tar emot de skandinaviska kunderna som vill komma på visningsresa. Vi hämtar dem på flygplatsen. Ordnar som sagt med hotell för dem.


Dagen efter kommer vi och möter upp dem på hotellet och går till kontoret. Där diskuterar vi igenom deras villkor sedan tar vi dem till de fastigheter de är intresserade av. Ni kommer inte behöva ta hand om kunderna utan vi håller kontakten med dem genom hela processen. Vill kunden köpa fastighet av oss, kan vi erbjuda 24 timmars service, är kunderna hemma i sverige och planerar att åka till fastigheten så kan vi ge dem service innan genom att ex. städa hela fastigheten, köpa hem mat osv. Vi kan även ordna bank ärenden osv. Vi är ett mycket seriöst företag. Vi har kunder runtom i världen och för oss är kundens säkerhet det viktigaste. Jag står för den skandinaviska avdelningen. Vi har även andra anställda med stor kunskap i språk. Vi har även ett stort kontor i Tyskland, och ägaren av företaget har över 20 års erfarenthet, trots sin unga ålder.

Vi vill starta sammarbete med Svenska seriösa säljare eftersom då kan vi på ett bättre sätt nå ut till det Svenska folket. Turkiet är ett land där fastighetsmarknaden för andra nationaliteter är stor. Turkiet är fortfarande billigt i jämförelse med Spanien, Frankrike osv. Det är även ett vackert land med paradiset utanför dörren.Turkiet är kännt för sitt långvariga sommarväder och det har många människor som vill investera i boende utomlands fått upp intresse för.  Vi arbetar med både lyx och standard.

- Hoppas på svar och sammarbete

Mvh
Poul Knudsen
Email.: [email protected]
Web.: www.econintl.com

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2008-03-23, kl 17:50

username

Medlem
#53520

Inlägg: 7

He,skicka gärna lite mer info till:[email protected]

Inläggets betyg
Svara Svara med citat