Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum ABC för dig som vill starta eget

hur man startar eget

Inlägg 1 av 3

2008-11-14, kl 09:53

nikkelundgren

nikkelundgren

Inlägg: 30

hur man startar eget

Hej.
Jag har en rätt omfattande fråga om någon nu vill svara på den.
Jag går i drömmar om att starta eget,
vad krävs för att jag ska kunna starta eget? Om vi för enkelhetens skull säger att jag ska öppna en e-butik på nätet och sälja olika produkter, vad krävs då? vad behöver jag göra?
steg för steg.

Med hälsning
Niklas

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2009-01-26, kl 21:01

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Nicholas du får ursäkta en liten fundering. Inte för att vara elak, utan för att det ringer en varningsklocka när jag läser ditt inlägg.

6 års universitetsutbildning!!! För 150:- i timmen, om du har kunder motsvarande full tid får du ut ca 10-12.000 efter skatt per månad. Eftersom nystartare på Starte Eget normalt inte har så mycket pengar ... behöver du gissningsvis minst 15 nya kunder per månad.

Finns det inget bättre du kan göra som egenföretagare med den utbildningen? Lovvärt att hjälpa folk naturligtvis men innom IT bör du ju kunna sikta in dig på säg 100.000 i handen per månad - med 6 års utbildning. Varför då välja 10.000?

Jag menar var du Gymnasieekonom just nyutbildad så fattar jag. Men 6 år på universitet med jag gissar stora studieskulder. Vore det inte bra att titta på din egen affärsplan. Jag skulle kunna göra det. Men antingen gör man det frivilligt och hoppas på goda "ringar på vattnet" - kostar inget eller så tar man betalt, säg 1500 per timma, jag menar om man kan detta.

Bara en liten fundering. Annars om du verkligen kan göra fullgoda affärsplaner för 150 per timma och du inte tar mer tid än nödvändigt så är det ju billigt, mycket bra erbjudande. Bara att slå till.



Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2009-02-01, kl 15:52

larsarenander

larsarenander

Inlägg: 1436

Enstaka frågor svarar jag på här. Hel utbildning tar jag riktigt bra betalt för och de som anlitat mig blir chockade, för detta är inte ams almi mfl. utan verklig företagsstart som ska vara mer än 3 år.

[email protected]   Start av företag i Sverige och Lettland samt ekonomistyrning.

[email protected] EKONOMISTYRNING Utgivning av min bok KVINNA I STRID. Engelsk version WOMAN IN BATTLE ISBN NR 978-91-981066-1-9 finns nu tillgänglig i Sverige.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat