Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

tips om billig marknadsföring sökes

Inlägg 1 av 4

2004-10-14, kl 20:44

username

Per
Thörnquist

Inlägg: 3

tips om billig marknadsföring sökes

Hej!
jag har precis startat en auktionstjänst på nätet. Den är till en början helt gratis för alla parter och tanken är att människor inom en region ska kunna köpa och sälja o auktionsform. Jag förstår att jag inte kan konkurrera med den stooora siten i sverige, men jag kan vinna på att "hämta och betala i dörren" möjligheten är stor för stora, dyrbara och sköra varor som inte passar sig för att skickas till vinnare.
Detta är en fritidssysselsättning och ingen egentlig budge finns. Jag finns på adwords, men jag skulle vilja nå ut inom min region. Nån med tips?
Per
www.skaneauktioner.com

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2004-11-03, kl 17:55

username

Mervi
Lievonen

Inlägg: 4

De flesta sökmotorer är gratis. För att sökmotorerna ska gilla din sida behöver du ha ett bra innehåll på din sida med relevanta sökord/nyckelord. Välj att använda sökord med stor efterfrågan och liten tillgång. Mer information om hur du går tillväga finns i Service Sellers Masters Course. Den är gratis och kan laddas ner på http://www.odlablommor.com/ServiceSellersMastersCourse.zip

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2004-11-20, kl 16:05

SvenAnders

SvenAnders

Inlägg: 2

Om du vill locka till dig besökare så här i uppstartsfasen så kan vi på http://www.blienvinnare.com hjälpa dig att nå ut.

Att anordna en tävling ger en positiv image för din sajt och din idé. Dessutom gillar många på vår sajt gratis-tjänster så jag tror att din idé kommer att gillas starkt. Du får gärna ta kontakt med oss om du vill diskutera en eventuell kampanj.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2004-12-15, kl 16:04

rabattSE

rabattSE

Inlägg: 6

Här finns en tips om Google adwords. På Deals.se B2B section finns ett erbjudande om en kostnadsfri 500kr Google adwords kupong när du teckna hos en webhost! (från 12kr uppåt!)

Direkt länk: http://www.deals.se/justdeal_1171502765.htm

Det kan vara kul att testa adwords innan man satsa egna pengar!

Rabatt.se - Sajten för dig som gillar klipp!
http://www.rabatt.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat