Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Hjälp med val av webshop

Inlägg 1 av 6

2009-01-11, kl 19:39

username

Medlem
#43386

Inlägg: 14

Hjälp med val av webshop

Hejsan gott folk, nu har jag kikat runt på jag tror varje tillgänglig webshopslösning. Jag har även funderat på att bygga helt på egen hand. Dock har jag ett antal funderingar som jag grunnar på och skulle vilja ha lite tips på..Om jag bygger en egen webshop, så måste jag ha en betalningslösning. Tex Payer,iskt dock kostar det en del i startavgift etc. Om jag istället väljer en "färdig" lösning så kan man slippa startkostnaden av betalningslösningen och endast betala avgiften för varje transaktion. Men om man nu väljer denna senare lösning (Färdig) lösning, så hittar jag ingen bra lösning där jag kan editera och anpassa shopen själv (programatiskt). Så är det någon som har ett förslag på en lösning, där jag kan ha betalning via kort och faktura och som jag själv kan anpassa. Så vore jag väldigt tacksam.

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 6

2009-01-11, kl 21:05

RoggaBoy

RoggaBoy

Inlägg: 90

Maila oss på [email protected] så skall vi kunna hjälpa dig.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 6

2009-01-12, kl 04:58

PerÖberg

PerÖberg

Inlägg: 1918

Finns olika färdiga lösningar, olika grad av påverkan, till olika kostnader olika lätt/svårt. Speciellt om du tittar även på vad som erbjuds på andra språk, t.ex. engelska.

Per Öberg, New Delhi
Den verkliga Indienspecialisten - import - export och en massa annat

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 6

2009-02-11, kl 02:37

username

Medlem
#57538

Inlägg: 2

Hej

Jag jobbar som rådgivare på Företagshjälp.se en webbyrå!
Läste ditt inlägg kan erbjuda dig en välutvecklad webshop med Admin verktyg med en skräddarsyd design, för endast 4995:- ex,moms.

Mer info hittar du på Foretagshjalp.se

Mvh

Dunia

[email protected]

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 5 av 6

2009-04-28, kl 16:23

Kodmyran

Kodmyran

Inlägg: 5

Hej
Om du är duktig på design i HTML CSS, så kan du enkelt anpassa vår butikslösning så att den får just ditt eget utseende, alt att du kan välja en egen designer som gör jobbet åt dig. Kika görna in på wår hemsida. www.kodmyran.se

mvh
Katrin

Sökmotorvänlig e-handelslösning med snabbkassa, inbyggt lager och beställningsfunktion - Shop4sale från Kodmyran AB

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 6 av 6

2009-04-28, kl 18:56

username

Medlem
#58540

Inlägg: 3

jag trodde jag svarade på denna tråd under en annan rubrik (Webshop Hjälp), så här tänkte jag:

Om du har befintlig butik och "vet om" att det kommer att säljas en del så vinner du mycket tid på köpa/hyra befintlig lösning från bolag med support och allt.

Vill du bara testa en idé och har mer tid än pengar så föreslår jag Magento (0 kr) uppsatt hos Binero eller Oderland Webbhotell (båda har funkat bra för 69 kr/mån stycket, tycker jag, men Oderland har gett bäst support och haft minst nedtid och du får då både domän, webbhotell och mailadress), köp ett förbetalt schysst telefonnummer och eventuellt faxnummer från Cellip för att fronta med seriösa uppgifter för 39 kr/mån och koppla ditt kreditkort till Paypal (15 kr engång, de har nu svenskt interface för att hjälpa dig ta kreditkort) och utnyttja Posten Logistik (pris per porto) så har du sannolikt allt du behöver för absolut minsta möjliga startpeng: 943:- om jag räknat rätt (69x12 mån som du måste binda dig på för Oderland, Cellip har minsta betalning om 100:- för att ladda ett nummer).

Notera att det är om du inte är rädd för att se någon html-kod själv (och ändra i den), liksom kan anpassa lite bilder och sådant du behöver själv, annars tar Varien som ligger bakom Magento någon tusenlapp och du kan säkert hitta någon annan som kan göra det åt dig också, Binero gjorde dock att Magento installerades automatiskt och alla databaser och dylikt sattes upp också, så det kan vara allra enklast till samma peng).

Inläggets betyg
Svara Svara med citat