Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum ABC för dig som vill starta eget

Starta evenemangs/projektledare företag.

Inlägg 1 av 3

2010-11-16, kl 21:43

Dunborg

Dunborg

Inlägg: 3

Starta evenemangs/projektledare företag.

 Hallå!Jag ska nu till våren påbörja en evenemangs-producents utbildning. Hela utbildningen är baserad runt större event som festivaler, idrottsevenemang och mässor med rollen som projektledare. Jag har idag, innan utbildningen, en skaplig koll på vad min framtida arbete kommer att innebära och därför vill jag samtidigt som jag går den här utbildningen starta ett företag eller jobba under f-skattesedel och jobba med mindre projekt vid sidan om. 
Jag är en väldigt karismatisk och ödmjuk person med ledar-instinkt. Detta skulle jag vilja utnyttja redan nu för att jobba med mindre projekt för att utvecklas. Dessa projekt behöver inte bara vara inom evenemangs-branschen utan alla sorters projekt som behöver en oberoende projektledare.
Frågan är, skulle någon anlita/samarbeta med en person utan någon speciell projektledare-bakgrund för ett skapligt reducerat timpris/totalpris eller enligt en överenskommelse? Mina målgrupper i början är;- Att finnas tillgänglig för nystartade företag som behöver en partner i starten.- Att finnas tillgänglig som projektledare vid enklare event.- Att finnas tillgänglig som projektledare vid enklare övriga projekt.- Att finnas tillgänglig för bollande av idéer.
Största delen av min marknadsföring kommer att ske genom kontakter och sociala medier som facebook, twitter även forum. 

Hur ser hela min idé ut? Tanken är att när jag är klar med min utbildning så ska jag specialisera mig på event medan under tiden lära mig projektledare-rollen genom andra åtaganden. 

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2010-11-16, kl 22:12

ehymp

ehymp

Inlägg: 7

 hejsan! 
jag e nog den perfekta killen du söker, 23 år gammal glad mycket energi gillar att ha många bollar i luften och har många roliga ider .. och brinner för att starta upp något liknande.
hör gärna av dig 

[email protected] 
mvh 
Andreas

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2010-11-16, kl 22:36

Dunborg

Dunborg

Inlägg: 3

 Kom och tänka på att den här tråden ligger nog i fel forum. Finns det någon moderator som skulle kunna flytta?

Inläggets betyg
Svara Svara med citat