Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Intresserad av gemensam E-butik

Inlägg 1 av 3

2011-03-01, kl 09:25

Framtidsfabriken

Framtidsfabriken

Inlägg: 54

Intresserad av gemensam E-butik

 Hej.Är det någon som driver ett litet företag och skulle vara intresserad av att sälja sina produkter på webben utan att satsa en enda krona?

Vi arbetar med Webb/E-handels utveckling och jag vet att starta en e-butik både kostar en hel del pengaroch kräver ett stort arbete för att nå ut till kunderna.Allt detta jobb gör vi åt er och ni betalar inte en enda krona.
Hur fungerar detta?Jo - vid försäljning av en av era produkter via denna E-portal/butik , så tar vi 10% av försäljningsvärdet (före moms) och ni bibehåller 90%. (Vi skriver naturligtvis ett avtal tillsammans gällande allt detta, ingen ska känna sig lurad, utan vi ska hjälpa varandra till framgång)
Vad vinner ni på detta?- Ni exponerar era produkter/varumärken på en hög nivå och professionellt utfört- Era produkter kommer att bli listade på alla stora prisagenter (prisjakt, pricerunner mfl)- Ni ökar er omsättning betydande.- Ni satsar inga pengar (utan delar bara med er av vinsten till oss)- Era produkter exponeras i en förstklassig e-butik
Jag vill veta om det ev skulle finnas ett intresse för detta hos er alla som säljer produkter mm.
trots allt så är vi alla starkare tillsammans, vi hjälper er att sälja, ni hjälper oss att överleva.
Ni kan komma i kontakt med oss via denna mail : [email protected]
Varma Hälsningar / Lars

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2011-03-05, kl 18:59

Bingo

Bingo

Inlägg: 9

Intressant koncept. Har tyvärr inga produkter jag behöver hjälp att sälja men blev nyfiken. Har ni några sådana här webshoppar i dagsläget? Hur mycket arbete står ni för, lägger ni bara upp en hemsida eller fixar ni allt från produktfotografering till seo?

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2011-03-07, kl 08:22

Framtidsfabriken

Framtidsfabriken

Inlägg: 54

 Vi har ingen sådan lösning i dagsläget, men tanken är god.
Tanken är att du som företagare har en egen inloggning och sköter din egna "lilla" webbshop i systemet.
Det vi gör är att vi sköter allt som rör E-butiken- Drift/uppdateringar- Utveckling av E-lösningar- SEO (sökmotor optimering)- Kopplingar mot socialamedier (Facebook, twitter mfl)- Adwords (google) mm.
Ni kan fokusera på det ni är duktig på, och vi fokuserar på att sälja så mycket åt er som vi bara kan med de verktyg vi har(SEO, Adwords, Prisjakt, pricerunner osv.....)
För er kostar detta ingenting, det enda ni gör är att dela med er lite av den vinst ni får vid försäljning via denna E-butik.
/Lars 

Inläggets betyg
Svara Svara med citat