Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Från affärsidé till verklighet!

Inlägg 1 av 1

2011-08-24, kl 23:27

MaletMotMiljonen

MaletMotMiljonen

Inlägg: 6

Från affärsidé till verklighet!

Hej alla!

Är nästan i extas nu när min idé jag gått och tänkt på faktiskt kommer att bli verklighet!

Någon gång kring nästa vecka kommer företaget jag jobbar för att köra igång ett pilotprojekt där vi analyserar reaktionerna på kunderna till produkterna som vi lanserar, och efter det ser vi om det är någonting vi kör på över lång sikt eller inte, men nu kör vi faktiskt på min idé!

För att ge dig en klar bild, så är det som så att jag sommarjobbar som säljare för ett av Sveriges största upplevelseföretag, och har ett tag funderat på om man kan få en vinstdrivande försäljning samtidigt som man täcker ett stort behov.

Så för att se om idén kunde bli verklighet har jag kollat upp mycket fakta, funderat i logistiska banor, funderat i ekonomiska banor, kontaktat personer inom branchen och fått mycket god information och referenser.

Med det underlaget jag fick bokade jag ett möte med chefen för företaget, satte oss ner i morse och jag drog igenom allt jag hade tänkt.

Efter 40 min var han både motiverad och inspirerad att köra igång, så från och med imorgon drar han i några trådar, och jag jobbar vidare med logistik/ekonomi delen.

Den här tråden drar jag mest igång för att jag vill visa att alla kan lyckas om man bara vill!

Kämpa på med era idéer, titta på fakta kring idén, prata med kontakter i liknande/samma bransch och framförallt - våga boka ett möte med chefen!

Vill ni följa utvecklingen kan ni göra det på min blogg:

http://maletmotmiljonen.blogspot.com/

Du kan bli VAD du VILL!

/JW

Du kan bli VAD du VILL!
http://maletmotmiljonen.blogspot.com/

Svara Svara med citat