Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Tips ang företag som kan sälja våra utbildningar

Inlägg 1 av 3

2011-12-15, kl 10:57

BRASKYDD

BRASKYDD

Inlägg: 1

Tips ang företag som kan sälja våra utbildningar

Driver ett nystartat utbildningsföretag som tillhandahåller brandskydds och sjukvårdsutbildningar. Skulle vilja samarbeta med ett företag som säljer in våra utbildningar till företag/föreningar. Är det någon som har något bra tips?

Linus Backlund
www.braskydd.se

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2011-12-16, kl 15:20

lmartin

lmartin

Inlägg: 7

Börja sälja in dem själv?

Och sedan kan man ju alltid samarbeta med andra företag som har befintliga kunder som de skulle kunna erbjuda era utbildningar till. T.ex. företag som säljer in ledarhandböcker eller vad som helst som skulle kunna relateras till era utbilningar.

Utvecklar affärssystem och olika typer av mjukvara. http://fortmax.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2011-12-17, kl 17:31

newworldnow2

newworldnow2

Inlägg: 77

Snabbaste sättet att få in foten är som "lmartin" skrev, sälja in sig till företag själv (eller den målgrupp du nu vill vända dig mot). Men istället för att "sälja in sig" på traditionellt sätt (få betalt redan från start), bjud in företagen på en gratis kurs/omgång. Eller vänd dig till ett fåtal företag gratis och låt ordet sprida sig med de. Är kursen bra så kommer de säkerligen vilja hjälpa till att referera dig och ditt företag.

Du måste ju ändå marknadsföra dig, så räkna av kostnaden för dessa "gratis kurser" mot marknadsförings budgeten. Varje gång du har en ny utbildningskurs i arsenalen, gå via samma företag som hjälpt dig tidigare och ge de ännu fler gratis kurser att testa och referera.

Mvh
Mathias Olsson

Inläggets betyg
Svara Svara med citat