Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Har du rätt driv&idé? Vi hjälper dig med kapital

Inlägg 1 av 2

2011-12-27, kl 22:19

bn85

bn85

Inlägg: 1

Har du rätt driv&idé? Vi hjälper dig med kapital

Ett svenskt (Holding-AB) med mycket kompetent styrelse från Försäljnings, Service och IT branschen söker nu intressanta projekt att investera i.

Hur ska du vara?
Affärsplaner och budgetar i all ära. Visst är det viktigt.. Det viktigaste för oss är trots allt att din idé är rätt i tiden och att du brinner för det du har kommit på / vill jobba med. Du ska helst finnas i södra Sverige då det underlättar vår kontakt. Som person ska du vara lyhörd, våga testa dina vingar, ekonomisk men samtidigt orädd! Din idé då? Det överlåter vi till dig..

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder inga lån, vi erbjuder ett långsiktigt ägande med hög avkastningskrav. Kompetens i form av företagande och ett stort engagemang i bolaget. Vi hjälper med allt som det innebär att vara företagare så att du helt enkelt kan fokusera på att driva vår gemensamma business. Vi älskar ärlighet och förväntar oss en mycket lojal samarbetspartner. Vi anpassar vårt arbetssätt efter var du förväntar dig av oss!

Så vad väntar du på? I första steget behöver du inte lägga ner tid på affärsplaner och annat. Dra iväg ett mail där du berättar om dig och din idé, vid intresse leder detta till ett förutsättningslöst möte där vi känner av personkemin och utgår därifrån..

Mila till [email protected]

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 2

2012-01-02, kl 12:01

MrMedia

MrMedia

Inlägg: 6

Hejsan

Vi är iof belägna i Stockholm så vi passar kanske inte in i er önskade profil. Vill dock tro att vår verksamhet är såpass intressant så det geografiska inte borde spela någon roll.

Kortfattat:
Verksamheten ifråga är ett onlinemedia mot vårdsektorn. Bolaget är ett privatägt och oberoende AB. Verksamheten bedrivs redan och ägs av två entreprenörer varav en passiv ordförande och en verksam VD. Vi önskar passiva investerare men med genuint intresse och erfarenhet från IT branschen. Andelar: 0-19% önskat kapital 100T till 1000T.

Bra siffror och prognoser. Maila vid intresse. Seriöst intresse!

Inläggets betyg
Svara Svara med citat