Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Affärsidéer

Söker Partner till internationell Gaming/E-sport

Inlägg 1 av 1

2012-07-12, kl 04:21

username

Niclas
Vestlund

Inlägg: 14

Söker Partner till internationell Gaming/E-sport

Hejsan!

jag söker någon som brinner för gaming och för att utveckla hemsidor, jag äger för närvarande EsportEye.net och hemsidan har snart varit upp i ett år. Till en början hade vi många skribenter som skrev nyheter dagligen och de första 3-4 månaderna hade riktigt högt antal unika besökare.
Det var jag som höll i allt från att utbilda skribenter, underhålla sidan och leta efter potentiella sponsorer. Det blev helt enkelt för mycket för mig och ingen kunde ta över lite ansvar, när jag fick väldigt mycket att göra under min praktiktermin på 6 månader. Hemsidan har varit inaktiv från och till i x- antal månader nu.

Varför annonserar ja just här då?
Jo jag antar att det finns många E-sports/progaming intresserade entreprenörer där ute som kanske kan vara intresserad av att driva en webbsida. Jag tror hemsidan har stor potential med rätt ledarstab, eftersom det finns inte många Gaming/E-sports sidor som bevakar alla olika sorters spel.

Progaming/Esport är växer dagligen och inom ett par år tror jag att det kan vara en lukrativ marknad, så håller man bara hemsidan i ordning tills dess tror jag att det går att dra in lite pengar på den i alla fall.

Det jag söker är framförallt personer med brinnande intresse för E-sport/Progaming alternativt har väldigt bra kontakter inom branschen för att utveckla hemsidan ytterligare.

Jag hade ingen tidigare kunskap om webbsidor innan jag starta denna hemsida men har lärt mig vartefter så någon som är bra på webbprogrammering får gärna hojta till :)

Det finns flera olika idéer för hur hemsidan ska kunna utvecklas men jag behöver någon att bolla och förverkliga dessa idéer med.

Hör gärna av er till mig på [email protected]
Skriv varför ni skulle vara intresserade av att vara delägare i hemsidan och vad ni skulle tillföra.

Med vänliga hälsningar
Niclas Vestlund


Ps. får ursäkta stavningen och meningsbyggnaden är för trött för att gå igenom min roman igen :)


Statistik
Sociala medier
Facebook: http://www.facebook.com/EsportEye
Twitter: https://twitter.com/EsportEye

Trafik
Alexa traffic rank: http://www.alexa.com/siteinfo/esporteye.net#
Google analytics: http://esporteye.net/wp-content/uploads/2012/07/esportseye.net_.jpg (Notera vid starten av sidan när den vara aktiv)

Svara Svara med citat