Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Finansiering & Riskkapital

Hjälp Oss hjälpa andra bli en “Affärsängel”

Inlägg 1 av 1

2012-08-22, kl 23:49

fitnes

fitnes

Inlägg: 7

Hjälp Oss hjälpa andra bli en “Affärsängel”

Bidra till vår kampanj för kostnadsfri marknadsföring för nyetablerade tjänsteföretag i Umeå. Vårt företag SuperDeal Sverige är ett relativt nystartat företag. Företaget startade utan något egentligt kapital, men har på kort tid fått ett explosionsartat kundregister. Vi vill hjälpa andra nyetablerade företag med den svåraste biten, nämligen att komma igång.

Det är tämligen svårt att få ihop det i början, både med kunder, försäljning och kapital. Ideer och mål är en bra start men det räcker inte till. Ett nystartat företag måste komma in på marknaden och konkurrera med de redan befintliga företagen inom samma branch.

För att göra det måste den lokala befolkningen veta att de finns till.

Tyvärr är det många nystartade företagare som måste jobba dubbla skift för att få det att gå ihop – om de ens gör det. Och då förlorar de tid, tid de kunde lägga på sitt företag och/eller familj istället. Och dessvärre är det många nystartade småföretag som inte klarar mer än ett år. De har inte synts utåt och har helt enkelt inte fått tillräckligt med kunder, för att gå med vinst.

Nu vill vi göra det enkelt, och kostnadsfritt, för nystartade företag att marknadsföra sig lokalt i Umeå. Bli en “Affärsängel” – Hjälp Oss hjälpa Andra.

Läs mer på: http://fundedbyme.com/projects/2012/08/hjalp-oss-hjalpa-andra-bli-en-affarsangel/

Svara Svara med citat