Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Att tänka på när man skapar fasaddekorationer

Inlägg 1 av 1

2015-09-14, kl 08:48

Colourpicture

Colourpicture

Inlägg: 30

Att tänka på när man skapar fasaddekorationer

Det råder inget tvivel om att folierad fasad ger ett storslaget intryck. Vinyltekniken är slående med sin imponerande förmåga att täcka ytor stora som byggnadsfasader. Möjligheten att förmedla sitt budskap med ett så pass förmånligt utrymme har inte minst gjort fasadreklamen till en framgångsrik strategi för marknadsföring och varumärkesprofilering.

Men borde det inte vara besvärligt att montera? Vad kan vara värt att tänka på för att få bästa möjliga resultat när man skapar fasaddekorationer i vinyl? Och vad är det som gör vinyltekniken till ett bättre val gentemot övriga dekorationsgrepp för fasader? Den här artikeln fungerar som en enklare guide för dig med planer på att fasaddekorera i vinyl.

Flexibel fasaddekoration
En viktig kvalité som utmärker vinylfolien från andra tekniker är dess flexibilitet. Nya lösningar gör att det idag är möjligt att förse i princip vilken byggnad som helst med fasadfoliering. Vinylfolien kan appliceras på strukturerade ytor såväl som på släta underlag. Montaget sker smidigt genom att den självhäftande vinylfolien håller dekorationen på plats.

Något som därtill är värt att ha i åtanke vid utförande av fasaddekorationer är att vinylfolien är möjlig att applicera även på fasadens fönster. Förmånen ger stora möjligheter till innovativa lösningar för såväl insynsskydd som riskreducering mot glassplitter från fönster. Men framför allt innebär förmånen i sin tur stora möjligheter till breddad marknadsföring.

Härdig mot tuffa väderförhållanden
Det kan även vara bra att känna till att vinylfolien inte behöver någon form av sanering för att upprätthålla sin standard. Detta trots att dekorationen uppträder utomhus och alltså dagligen utsätts för olika väderförhållanden. Däremot mår fasaden bra av att regelbunden rengöring.

Har ditt val fallit på att fasaddekorera i vinyl? Kika runt hos oss för att få insyn i vad som är bäst för er och kan uppfylla just dina önskemål och behov.

Lycka till!

Hälsningar
Daniel Wisarve
042-13 77 00
http://www.colourpicture.se
http://www.colourpicture.se/guider

Svara Svara med citat