Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Export & Import

Förpackningsföretag?

Inlägg 1 av 1

2015-10-08, kl 17:30

Inspocrate

Inspocrate

Inlägg: 1

Förpackningsföretag?

Hej,

Vi är ett helt nystartat UF företag på Akademi Båstad Gymnasium. Vi har kommit med en produkt som vi får stöd av via vår lokala fabrik, Teddykompaniet. I och med detta söker vi nu ett förpackningsföretag, vilket för tillfället är vår tuffaste bit. Vi har haft kontakt med olika bolag men de har alltid kommit med ursäkter. Orsaken kan vara på grund av att vi har en så pass ¨limited budget¨ och helt enkelt inte kan göra ett massinköp direkt.

Vi söker därför ett företag som kan hjälpa oss att producera en kartong med våra villkor och med tryck på. Måtten är vi lite osäkra på men vi tippar på något kring 30x30x30 cm. Det som också ställer till det för bolagen kan vara att vi söker en förpackning med fönster. Alltså kartong med ett kvadratiskt kikhål som täcks med en 'plastvägg' eller vad man nu ska kalla det.

Finns det någon som kan tipsa om något? Som ett UF företag måste vi alltså beställa ett väldigt litet antal med kartonger, för att sedan med vinsten köpa in fler, fler och fler... Vore toppen om någon kunde hjälpa oss på traven så gott som det går.

Maila oss gärna och det skulle vara intressenter för att hjälpa oss, annars skriv i tråden! :)

//Inspocrate UF

Svara Svara med citat