Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Marknadsföring & Reklam

Hur man inreder hissar med foliering

Inlägg 1 av 1

2015-10-19, kl 10:40

Colourpicture

Colourpicture

Inlägg: 30

Hur man inreder hissar med foliering

Att använda folie som medel för att förnya och återuppliva sin inredning blir allt mer populärt. Bordsskivor, köksluckor, fönster, väggar och till och med hela fasader tillhör de ytor som många väljer att förse med folie. En ny och banbrytande inriktning är att till och med modifiera sin fastighets hiss med helfoliering. Att inreda hissen med en kreativ design anses vara ett innovativt sätt att höja och förstärka sina besökares helhetsupplevelse. Eftersom hissen ofta är det första intrycket som nya besökare får av en fastighet ska just hissutrymmets potential vara synnerligen effektivt att utnyttja för att exempelvis profilera sig.

Men hur går det i själva verket till när man inreder hissar med foliering? Vilken teknik är mest effektiv för att uppnå ett så lyckat resultat som möjligt? Och vad kan vara värt att känna till om tekniken? I den här artikeln reder vi ut oklarheter kring helfoliering som teknik och informerar om sådant som kan vara bra att känna till.

Helfoliering som inredningsdesign
Folieringstekniken ger möjligheten att förändra hissutrymmet såväl temporärt som permanent utan att påverka underlaget. Folien appliceras företrädesvis på släta underlag men kan med hjälp av nya lösningar även tillämpas på mer eller mindre strukturerade ytor. Beroende på vilken typ av folie som används kan monteringstekniken skilja sig åt. Oavsett teknik sker montaget smidigt och tar i regel inte längre tid än 3-5 timmar. Det kan dessutom vara värt att veta att hissen inte behöver stå still under montaget utan kan fylla sin ordinarie funktion under hela processen.

Råd och rekommendationer
Ytterligare aspekter som kan vara bra att känna till är att det finns möjlighet att välja ett laminat som underlättar för klottersanering. I övrigt kräver inte folien någon form av sanering för att upprätthålla sin standard – däremot kan den med fördel rengöras emellanåt för att behålla sin lyster.

Lycka till!

Hälsningar
Daniel Wisarve
042-13 77 00
http://www.colourpicture.se
http://www.colourpicture.se/guider

Svara Svara med citat