Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Övrigt

A Dream Of...Olivlotions

Inlägg 1 av 1

2007-10-02, kl 03:30

roblu

roblu

Inlägg: 52

A Dream Of...Olivlotions


Hej !
A Dream Of...Special oliveoil lotion är vårt varumärke uder vilket vi arbetar med två olika lotions som heter som heter Mediterranean Dreams och Dreams of Serenity.

Vi har i många år jobbat med hudvårdsprodukter innehållande olivolja och har under åren haft många förfrågningar om ett komplement i lotionform till våra övriga produkter.

Så under sommaren 2006 tog vi oss i kragen och utvecklade först en lotion och denna produkter som blev en riktig storsäljare och vi har även börjat sälja utomlands i mindre skala, i år har vi utvecklat ytterligare en lotion med samma fina egenskaper och en lika underbar doft.

Vi tror att själva framgången beror på att vi har inte snålat på råvarorna, haft "rätt" konsistens, ett mimimum av konserveringsmedel och emulgeringsmedel (som man måste ha i en lotion), "rätt" doftstyrka (inte för påträngande), dofter som sitter kvar under många timmar utan att för den skull överrösta eventuell parfym som kunden kanske vill ha, dofter som tilltalar både kvinnor och män utan att för den skull vara "unisex".

Om vi ska jämföra våra lotiondofter med några parfymer på marknaden vilka de mest liknar så har våra kunder sagt Diors Poison om vår Mediterranean Dreams och Dreams of Serenity jämförs ofta med Eternity Moments av C.K. Men det är väl upp till var och en att själv avgöra vi vidarebefodrar bara den feedback vi har fått på produkterna.


Våra återförsäljare finns spridda över hela landet, i Norge samt Finland. Vi söker nu ytterligare återförsäljare i hela landet.

Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser.
Produkterna ger goda marginaler vid försäljning för våra kunder.
 
Våra produkter säljs bl.a. hos hälsokostbutiker, hudterapeuter, barnmorskor, babybutiker, slottsbodar, sommarbutiker, handelsträdgårdar, djur affärer, inredningsbutiker, presentbutiker, Svenska Kyrkan etc.
 
Vi har ingen minibeställningsgräns, inga fakturerings-/expeditionsavgifter heller.

Vi kräver dock att Ni är momsregistrerade.
Besök gärna vår hemsida (där Du även kan bli återförsäljare) Olivtvålar och olivlotion : http://www.traditionellaprodukter.se

Välkommen till oss !
 

Svara Svara med citat