Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Webb & E-handel

Allt handlar om att skapa sig ett namn!

Inlägg 1 av 1

2012-05-07, kl 22:23

17november

17november

Inlägg: 3

Allt handlar om att skapa sig ett namn!

Hej,

Har du en ny/gammal hemsida så måste du ha besökare! Det är igenom besökarna du skapar dig ett namn, ger din hemsida ett ansikte men som självklar ökar din försäljning & inkomst. Detta är den mest viktigaste punkten som du som har en hemsida måste lyckas med, men både du & jag vet att det kan vara väldigt dyrt oftast.

Trafik & sociala medier

För att få in besökare så finns det olika sätt att lyckas, Adwords, Facebook, Twitter eller tex youtube. För att lyckas idag bör du finnas med på minst 3 av de. Vad du vill åt på de sociala medierna är den virala spridningen som sker, det är så ut fuskar dig till reklam ! Men för att få en viral spridning så krävs det att du ifrån starten har många likes för att få ditt företag att se professionellt ut.

Ställ dig själv frågan: Skulle du gilla företaget med 15 likes eller företaget med 2343st likes ? Självklart den grupp med flest likes för att den ser mer seriös ut !
Hade du gillat elföretaget med 2 följare på twitter eller det elföretaget med 1658 följare ? Samma svar här utan tvekan.


Hur lyckas du med det ?

17:e November är ett företag som under 7 år har arbetat med dessa typer av tjänster och som också även erbjuder de allra bästa prispressade priser !
Förutom att skicka svenska besökare till din hemsida eller ordna Likes/följare så erbjuder vi också en tjänst som du behöver för googles placering av din hemsida, s.k OFFpage SEO. Baklänkar till Er hemsida. Baklänkar behöver man för 2 synpunkter:

1. För att fler skall hitta in till din hemsida
2. För att höja placeringen på Googles sökresultat.


ALLT handlar om TRAFIKEN och det är det jag vill att ni ska förstå - Har ni trafik har ni köpare - Har ni inte trafik har ni ingen inkomst, så enkelt är det !

Ni är hjärtligt välkomna att höra av er för mer information eller frågor!

info @ socialtrafik . se

Med vänliga hälsningar
17:e November

Svara Svara med citat