Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Utlandsetablering

Distribution av varor från Danmark till Sverige

Inlägg 1 av 1

2010-01-06, kl 16:10

username

Mads
Hansen

Inlägg: 1

Distribution av varor från Danmark till Sverige

(Texten är översatt med Google Translate, ledsen språkfel.)

Vi är ett danskt företag, ALPOnordic A / S, som håller på att starta försäljning av produkter på den svenska marknaden. I detta sammanhang vill vi söker distribution partner för hantering av gods.

Vi skickar ett stort paket / box från Nederländerna till en adress i Sverige. Här vill vi att paketet öppnades och inuti kommer att vara färdigförpackade byggsatser för leverans inom Sverige. Vi måste göra det här sättet eftersom det skulle vara för dyrt att skicka direkt till slutkund från Holland till Sverige.

Det kommer att vara ca. 30-50 kuvert och paket om dagen!

Bör det finnas en agentur eller en ny energisk kille eller tjej, förutom de ovan är färsk göra bearbetning av våra produkter på den svenska marknaden, vi är också mycket intresserade. Vi säljer huvudsakligen stämplar för kontorsbruk, men snart kommer expandera till fler kontorsmateriel. Vi behöver en heltidsanställd frilansare som kan komma i kontakt med återförsäljarna på den svenska marknaden.

Skulle detta vara möjligt, hör vi mycket nöjda. Inledningsvis är det främst logistik och hjälp med hantering av varor är viktigast.

Kontakta mig på detta forum, eller skicka mig ett e-postmeddelande till: mhh at alpo.dk

/Mads Hofman Hansen
CEO ALPOnordic A/S

Svara Svara med citat