Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Utlandsetablering

Fabriker i Sverige

Inlägg 1 av 1

2013-06-12, kl 18:45

SuwMee

SuwMee

Inlägg: 3

Fabriker i Sverige

Hej på er!

Vi letar nu efter en fabrik i Sverige ( även närliggande länder) som främst kan sy. Och det lite större saker. Fabriken behöver med andra ord ha symaskiner med länre armar, gärna 30-50cm långa. Detta eftersom det delvis kommer sys i lite styvare och flexibel PP-plast (kan liknas med IKEAs plast bordstabletter).

Vi har en produkt som består av plastplattor i två olika tjocklekar samt två olika former. I detta ingår det att sy tyg på den tunnare tjockleken av plastplattorna. De tjockare plastplattorna ska endast sys in.I detta ingår även kardborreband, kantband, skumgummi,tråd och så givetvis tyg.

Vi har även en helt annan produkt som ska produceras, men som är som beskrivningen ovan. Men där ingår det även nättyg och dragkedja.

Försöker få bort egenproduktionen och gå över att anlita fabrik för att producera. Går det inte att en fabrik färdigställer kan det eventuellt gå bra att beställa platsplattor i en fabrik för att leverera samt färdigställas helt i den andra fabriken.

Det är viktigt att fabriken/produktionen som färdigställer produkterna har symaskiner som har längre överaxlar. Detta för att produkten under produktionen är styv och större än vad en vanlig symaskin är i axellängden.

Skulle vara otroligt tacksam för eran hjälp och all slags tips.

Vi utgår ifrån Göteborg. Just nu i skrivande stund har vi en möjlighet att få plastplattorna producerade hos en fabrik här i Sverige.

Skulle vara bra att hitta leverantörer av tyg, skumgummi, nättyg, dragkedjor och kardborreband.


[email protected]
[email protected]

Produktutveckare hos Cosyboxy.com

Svara Svara med citat