Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum Export & Import

Hjälp med kontakter!

Inlägg 1 av 3

2015-05-10, kl 22:41

ScUFt

ScUFt

Inlägg: 1

Hjälp med kontakter!

Hej!
Jag är i uppstartsskedet med mitt bolag. Vi kommer inrikta oss på Flugfiske branschen och vill börja sälja kläder under eget märke. Vi skulle behöva lite hjälp med bra kontakter för tillverkning av detta. Det gäller inte så mycket tillverkning av unika plagg utan mer av vanligt förekommande plagg så som T-shirts, skjortor, Hoodies mm med vårt egenedstigande tryck.

Tack på förhand!
Mvh
Jim!

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 3

2015-06-07, kl 07:59

PeterK

PeterK

Inlägg: 397

För mer kunskap om kläder:

Hur skall en förfrågan se ut? Skiss på detta i pdf: http://www.sv.midlandtac.co.uk/a/ForfragansunderlagKlader.pdf
Starta klädesmärke, en onlinekurs där du lär dig om både hur du lägger en order och vad du skall tänka på för att bli framgångsrik: http://www.klader.midlandtac.co.uk/
Materialsidorna, med info om design, tyger, färgnamn, mm: http://www.material.midlandtac.co.uk/ På materialsidorna navigerar du genom att välja huvudämne i övre menyn och de olika sidorna inom respektive huvudämne med manyn längst ner på sidan )som altså ändras beroende på huvudmenyns val. OBS materialsidorna är på engelska med några svenska kommentarer.

Sedan kan vi hjälpa dig, hör av dig, vi har drivit egen fabrik i Indien under 5 års tid.

Peter K

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 3

2015-06-09, kl 23:39

larsarenander

larsarenander

Inlägg: 1436

Du säger bolag men varför inte först starta en enskild firma och när det gäller konfektion så finns det mycket av det i Baltikum till bra priser. Själv tittade jag på Lettland/Riga i början på 2000-talet föratt starta upp men i mitt fall var det SKV som satte stopp för en framgångsrik karriär av import till Sverige. Det är billigt att åka dit vid behov och det ligger inom EU vilket gör att moms ej betalas i utlandet enl. deklaration.

[email protected] EKONOMISTYRNING Utgivning av min bok KVINNA I STRID. Engelsk version WOMAN IN BATTLE ISBN NR 978-91-981066-1-9 finns nu tillgänglig i Sverige.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat