Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem
Forum ABC för dig som vill starta eget

tillverkare av kepsar och t-shirts snabbt

Inlägg 1 av 4

2016-07-15, kl 14:55

myheartwilgoon

myheartwilgoon

Inlägg: 1

tillverkare av kepsar och t-shirts snabbt

Hej,
Jag har en affärsidé plan och allting, det enda som saknas är tillverkare. Tänkte börja med några som har kort leveranstid för att komma igång, även om det är lite dyrare. Med kort leveranstid menar jag då att företaget kan befinna sig i Sverige eller någonstans nära i Europa.

Det ska tillverkas kepsar med reflexer på och även t-shirts.

Någon som kan hjälpa till och tipsa`?

Svara Svara med citat

Inlägg 2 av 4

2016-07-17, kl 23:27

thomas45

thomas45

Inlägg: 8

det finns mycket sådant att köpa in från kina på Alibaba express men det kanske är långt ifrån men billigt är det.

Sedan har du ju i polen på polen export och import kan du söka på nätet där och i polen ligger det mycket tillverkningsföretag .

testa det...

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 3 av 4

2016-07-18, kl 09:47

stoffe03

stoffe03

Inlägg: 121

har du gjort en marknadsundersökning för produkten? keps/t-shirt marknaden är ganska mättad, menar inte att det är omöjligt för det är det aldrig men att det är otroligt tuff konkurrens. Med tanke på pokemon go hettan kanske du kan kombinera dig ide med det då pokemon har kopplingar till keps och tröjor. Hur som helst tycker du ska se dig om lite om det finns ett intresse för din ide så att du inte göra en större investering på en ren gissning

Företagskonsult
Virtuell assistans/frilans
info@vanorden.se

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 4 av 4

2016-08-20, kl 12:58

PeterK

PeterK

Inlägg: 381

Hej
Vi har drivit egen fabrik i Indien under 5 års tid. (Pga familjeskäl inte just nu, men idag har vi flera fabriker vi samarbetar med.)

"Närhet till Sverige och Europa" pratar du om. Med flygfrakt spelar det ingen roll vart i världen fabriken ligger. Skall du bara trycka egendesignat tryck, men inte bryr dig om själva designen och märket på plagget så kan du använda dig av reklamtryckare i Sverige. Men om själva plagget är viktigt så måste du utomlands. I Europa finns ett fåtal fabriker som tillverkar detta främst på andra sidan Östersjön och i Portugal. Men annars gäller Kina, Indien, Bangladesh och i viss mån Brasilien.

Viktigt att veta att skall man ha små mängder av egen design är det INTE en fabrik du skall ha utan en skräddare som kan göra allt. Fabriker som tillverkar färre än 500 exemplar per design är inte många. Vi kan klara något mindre men då måste tygfrågan lösas eftersom tygfabrikerna för T-tröjors tyger gör som minst 100 kg per färg vilket tillverkar runt 500 T-tröjor. Vi brukar lösa det för våra kunder genom att vi köper in tyger från tyggrossister när man skall ha mindre - men som sagt, för att använda sig av en fabrik som har produktionskedjor där kanske 3-7 personer syr olika delar så drar man inte igång en sådan process för små mängder. Däremot om man beställer en rimlig mängd kan man få provexemplar uppsydda av fabrikens provskräddare.

Kepsar tillverkas normalt av andra fabriker än de som syr T-tröjor. Och över huvud taget är det viktigt att veta att fabriker kan olika saker så man skall ALDRIG söka efter en fabrik som kan sy upp kläder utan man måste ha med mer specifika specifikationer som exempelvis att man vill ha en fabrik som kan sy upp T-tröjor i bomullstrikå jersey och ha tryck med reaktiva färger. Vi hjälper våra kunder att ha rätt specifikationer.

Peter K

Inläggets betyg
Svara Svara med citat