Magnus Levin

Namn:

Magnus Levin

Ort:

stockholm

Presentation:

Hej!

Magnus heter jag och har jobbat i IT-branschen i ca 6 år. Jag har dels drivit ett eget företag i två år i Berlin och även suttit i ledningen i ett av Europas största onlinespel-företag fär barn, också i Berlin, i 3 år.

Jag är specialiserad inom Barn och IT och startade t.ex. upp www.panfu.se 2008 och drev sajten till och med årsskiftet 2010/2011. Panfu.se är idag Sveriges största sociala spel för barn.

Mitt arbete med barn och IT har gett mig goda erfarenheter både om marknadens möjligheter, brister och problem. Jag har sedan några månader tillbaka bestämt mig för att ta till vara på dessa möjligheter, rätta till dessa brister och eliminera problemen.

Jag har under 2011/2012 utvecklat en social plattform för barn (ett facebook för barn), med ett 100%-igt fokus på säkerhet och barnvänlighet, och ligger nu i startgroparna för att lansera den internationellt. Jag söker just nu medfinansiärer och personer som aktivt skulle vilja delta i företaget. Speciellt någon med kunskaper i PHP/MySQL.

Marknaden i sig själv är full av svarta hål och brist på erfarenhet och potentialen för ett lyckad marknadsintroduktion av plattformen är mycket hög.


Är du intresserad av denna marknad och känner att du kan bidra på ett eller annat sätt hör gärna av dig till mig här på startaeget.


Mvh,
Magnus

Antal inlägg i forumet:

5

Medelbetyg på inlägg:

Registrerad:

2011-07-06

Senast inloggad:

2015-03-13

Senaste inlägg i forumet

Senaste företagsannonser

Denna användare har inte lagt in några annonser

Nätverk av vänner

Denna användare har för närvarande inga vänner.