Enkel registrering helt gratis

Forum för företagare

Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.

Bli medlem

Sida 2 av 2

1 2
Forum Affärsidéer

TYPISKT SVENSKT TANKESÄTT ...

Inlägg 11 av 13

2005-09-06, kl 17:16

larsarenander

larsarenander

Inlägg: 1436

Råden på denna länk kan man ju välja själv om man vill ge. Mina råd här är mycket korta och brukar ofta fyllas i av andra. Det är en bra mix för at få igång ett utbyte. Men för den som vill ha ett heltäckande råd och upplägg av sitt företag behöver mycket mycket mer än detta forum, och det kostar naturligvis och man önskar att fler skulle välja det för sin egen fortlevnads skull.

Lars
[email protected]
Start av företag och ekonomistyrning

[email protected] EKONOMISTYRNING Utgivning av min bok KVINNA I STRID. Engelsk version WOMAN IN BATTLE ISBN NR 978-91-981066-1-9 finns nu tillgänglig i Sverige.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Inlägg 12 av 13

2005-09-11, kl 09:13

username

Admir
Hercinovic

Inlägg: 170

Citat:

Ursprungligen postat av:

Du gör ju verkligen ett bra intryck och bra reklam för din firma genom att klaga på svenska företagare...
Varför skulle det vara ett "typiskt svenskt tankesätt" att sträva efter så mycket som möjligt - så billigt som möjligt, eller helst gratis?



Är inte detta ett diskussionsforum? Vad har reklam och diskussion med varann att göra. Försöker bara förstå varför är svenskarna så intresserade av gratis grejer när de vill tjäna pengar och hur man tänker att marknader skall fungera om man inte betalar för det man vill ha (oavsett hur mycket .... ). Man skulle gärna vilja ha en gratis webshop men ingen går till SIBA och frågar efter en gratis LCD skärm eller dator eftersom han/hon precis stratat ett företag. Intressant, eller hur?

Inläggets betyg
Svara Svara med citat


Inlägg 13 av 13

2005-09-12, kl 22:18

username

Acke
Pettersson

Inlägg: 49

Bara för att det är ett diskussionsforum måste väl inte varenda inlägg man skriver vara negativt, eller? Tycker att det enda du verkar göra här på hemsida är att klaga.

Jag förstår ändå inte hur du kan säga att bara svenskarna vill det? Det vill väl varenda person, OAVSETT nationalitet! Det ligger i människans natur att försöka få så mycket som möjligt så billigt som möjligt. Vad är det sedan för fel att t.o.m försöka få någonting gratis!? Anledningen att ingen går till SIBA och frågar är att man vet att det inte går, men här vet man att det inte alls är omöjligt att få hjälp om man bara hittar rätt person. Vill sedan den personen göra ett jobb åt en gratis, så är man väl dum i huvudet om man hellre betalar för det!??!?

Att även kalla det "ett typiskt svenskt tankesätt", bara för att du sett ett par inlägg på ett forum, visar ju även det hur trångsynt du verkar se på saker och ting.

Att komma med tomma påhopp är ju bara löjligt. Snacka om att dra alla över en kam och skämma ut sig totalt.

Inläggets betyg
Svara Svara med citat

Sida 2 av 2

1 2